ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός: Η πρώτη προπόνηση και οι δηλώσεις του Τάκη Λεμονή

Ολυμπιακός: Η πρώτη προπόνηση και οι δηλώσεις του Τάκη Λεμονή
Ο Τάκης Λεμονής φτάνει στο προπονητικό κέντρο στου Ρέντη EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Το πρωί ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και το απόγευμα πέρασε την πόρτα στο προπονητικό κέντρο στου Ρέντη και έκανε την πρώτη του προπόνηση ο Τάκης Λεμονής. Ο 57χρονος τεχνικός είχε την ευκαιρία στη συνέχεια να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Τάκης Λεμονής παρουσιάστηκε έτοιμος να αναλάβει το δύσκολο έργο στο φινάλε της σεζόν στον Ολυμπιακό και αισιόδοξος για επιτυχή έκβαση μέσα από την δουλειά και την αλλαγή της ψυχολογίας. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι γνωρίζει απόλυτα τις δυνατότητες του ρόστερ και έχει "δείψα για τίτλους και επιτυχίες".

4085810


(Ο Τάκης Λεμονής χαιρετά τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

Υπογράμμισε ότι θα συνεχίσει το πλάνο της αξιοποίησης όλου του ρόστερ, που ξεκίνησε με το Βασίλη Βούζα και δήλωσε "τσατισμένος" με την έλλειψη νικών στα τελευταία μεγάλα ματς, κάτι που θα προσπαθήσει να αλλάξει.

"Δυσκολίες σε ένα κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός πάντα υπάρχουν. Δεν ξέρω αν είναι η πιο δύσκολη από τις προηγούμενες φορές, το μόνο που ξέρω είναι ότι υπάρχει μεγάλη όρεξη, μεγάλη πείνα για να κατακτήσουμε τίτλους" ήταν η αρχική του τοποθέτση.

Δείτε όλες τις δηλώσεις του Έλληνα προπονητή.

(Πηγή: You Tube / Olympiacos FC)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ