ΣΠΟΡ

Αργεντινή:Αυτή είναι η απόκρουση της δεκαετίας (vid)

Αργεντινή:Αυτή είναι η απόκρουση της δεκαετίας (vid)
Απίστευτη απόκρουση από τον τερματοφύλακα της Μπελγκράνο Instagram / @clubatleticobelgrano

Ο τερματοφύλακας της Μπελγκράνο, Λούκας Ακόστα έκανε μια απίθανη απόκρουση στην αναμέτρηση με τη Ρίβερ Πλέιτ σταματώντας μόνος του την αντεπίθεση 4 ποδοσφαιριστών!

Ο 22χρονος τερματοφύλακας έκανε στο φημισμένο στάδιο Μονουμεντάλ μόλις την 3η του εμφάνιση με τα χρώματα της Μπελγκράνο, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος Αργεντινής (17η αγωνιστική). Ο βασικός γκολκίπερ Χουαν Κάρλος Ολάβε αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και ο Ακόστα πήρε τη φανέλα του βασικού.

Παρά την μικρή του εμπειρία (προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και αυτά είναι τα πρώτα του παιχνίδια με τους "μεγάλους") ο Ακόστα πρόσφερε στις καθυστερήσεις του αγώνα μια φάση, που θα πάρει τη θέση της στο πάνθεον των κορυφαίων αποκρούσεων: με το σκορ στο 2-1 υπέρ της Ρίβερ Πλέιτ, η Μπαλγκράνο έχει ανεβεί στην αντίπαλη εστία για να ισοφαρίσει. 4 επιθετικοί των γηπεδούχων βγήκαν στην αντεπίθεση, απέναντι σπό τον γκολκίπερ. Η πάσα έγινε στον σωστό χρόνο και ο Αντράντε πλάσαρε στην κενή εστία για ένα πανεύκολο γκολ...

Ο Λούκας Ακόστα όμως είχε διαφορετική άποψη και πρόλαβε να διώξει πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος. Η ομάδα του πάντως δεν μπόρεσε στο ελάχιστο διάστημα που απέμενε να κάνει το 2-2. Ο "μικρός" πάντως έγινε viral με την απίθανη ενέργειά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ