ΣΠΟΡ

NBA: Φουλ Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι (vid)

NBA: Φουλ Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι (vid)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μονομαχεί με τον Ντουάιτ Χάουαρντ των Χοκς ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / TANNEN MAURY

Και το Top-5 αυτής της εβδομάδας με τις καλύτερες φάσεις των Μιλγουόκι Μπακς ήταν γεμάτο από ενέργειες του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας άσσος έχει βγει μπροστά στη προσπάθεια της ομάδας να μπει στα play offs του NBA.

Μπορεί η εβδομάδα να έκλεισε στο Μιλγουόκι με την ήττα από τους Σικάγο Μπουλς, όμως η προσπάθεια για παρουσία στην 8άδα, που θα οδηγήσει την ομάδα στα play offs συνεχίζεται αμείωτη. Με ρεκόρ 37-36 ισοβαθμεί με τους Ατλάντα Χοκς και τους Ιντιάνα Πέισερς, ενώ στην 8η θέση με 35-38 είναι το Μαϊάμι και στην 9η με 35-39 το Σικάγο. Αυτές θα είναι και οι ομάδες που θα παλέψουν μέχρι τέλους. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι "μπροστάρης" στην προσπάθεια αυτή.

17784791


(Κάρφωμα του Αντετοκούνμπο κόντρα στην Ατλάντα - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / TANNEN MAURY)

Μάλιστα με τους 22 πόντους εναντίον των Μπουλς ο Giannis έφτασε τα 50 ματς στην σεζόν με 20+ πόντους. Έγινε ο πρώτος παίκτης των "ελαφιών" που καταφέρνει κάτι τέτοιο μετά τη σεζόν 2005-06 και το Μάικλ Ρεντ που το πέτυχε σε 63 αγωνες.

Η επιβεβαίωση ήρθε και στο Top-5 της 22ης εβδομάδας με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι στις 4 από τις 5 φάσεις (στο 4 είναι ο Μπρόγκντον): 3 καρφώματα (με τον "ανεμόμυλο" εναντίον της Ατλάντα στην κορυφή) και ένα εντυπωσιακό κόψιμο στον Λεμπεσιέρ του Σακραμέντο.

Ο επόμενος αγώνας για τους Μπακς είναι ξημερώματα Τετάρτης (02.00) στη Σάρλοτ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ