ΣΠΟΡ

Η χαμένη ευκαιρία της 10ετίας στο Αγρίνιο (vid)

Η χαμένη ευκαιρία της 10ετίας στο Αγρίνιο (vid)
Οι παίκτες του Απόλλωνα και της Θύελλας κάνουν την είσοδο τους στο γήπεδο Facebook / Απολλων Δοκιμίου

Ο Χρήστος Κορομηλάς της ομάδας του Απόλλωνα Δοκιμίου έχασε ένα γκολ, που απλά δεν χάνεται στην αναμέτρηση με την Θύελλα Παραβόλας. Η εικόνα έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες.

Το ματς του Απόλλωνα και της Θύελλας είναι στα τελευταία δευτερόλεπτα και οι φιλοξενούμενοι έχουν βγει όλοι μπροστά για να ισοφαρίσουν. Μετά την απόκρουση την μπάλα παίρνουν δύο παίκτες του Απόλλωνα και ξεχύνονται προς την κενή εστία και από τερματοφύλακα. Ο 21ος ετών Χρήστος Κορομηλάς έχει σίγουρο το 2-0. Μόνο που παραπάτα και κλωτσάει την μπάλα άουτ...

(Πηγή: You Tube / Αχελώος Τηλεόραση)

Τουλάχιστον ήταν τυχερός αφού ο διαιτητής σφύριξε αμέσως τη λήξη και το 1-0 υπέρ της ομάδας του παρέμεινε. Η πλάκα βέβαια που του έκαναν οι συμπαίκτες του ήταν άνευ προηγουμένου. Όπως είπε σε συνέντευξή του στο Sport24.gr είναι απροπόνητος αφού υπηρετεί την θητεία του. Ούτε ο ίδιος δεν πίστευε το γκολ που έχασε και έβαλε και εκείνος τα γέλια. Ο Κορομηλάς πάντως εξασφάλισε την δημοσιότητα (έστω και άθελα του) αφού το βίντεο με την ευκαιρία, όπως το κατέγραψαν οι κάμερες του Αχελώος TV έχει γίνει viral.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ