ΣΠΟΡ

Euroleague: Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός Superfoods-Φενέρ

Euroleague: Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός Superfoods-Φενέρ
"Πράσινο" το ΟΑΚΑ για τον πρώτο αγώνα του Παναθηναϊκού Superfoods με τη Φενέρ EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods βγάζει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια της πρώτης μεγάλης μάχης με τη Φενέρ για τα play offs της Euroleague στις 18 Απριλίου (21.00). Μαζί με τα εισιτήρια τους φίλους της ομάδας θα περιμένει και ένα δώρο έκπληξη.

Από αύριο, Μ. Τρίτη οι φίλοι του Παναθηναϊκού Superfoods θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια για την πρώτη μονομαχία με τη Φενέρ και την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την σειρά των αγώνων, που θα δώσει ένα από τα τέσσερα εισιτήρια του Final 4 της Πόλης.

1 3995276


(Έτοιμη η "πράσινη υποδοχή" στον Ομπράντοβιτς - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Επίσης στους φιλάθλους θα δοθούν δωρεάν μπλουζάκια και σημαιάκια, για ένα "καταπράσινο ΟΑΚΑ" στο σημαντικό πρώτο παιχνίδι με την Τουρκική ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει πως από τη Μ. Τρίτη (10/4) τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια των δύο πρώτων καθοριστικών αναμετρήσεων των Play Off της Euroleague με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε, οι οποίες θα λάβουν χώρα στο ΟΑΚΑ την Τρίτη (18/4) και την Πέμπτη (20/4) του Πάσχα!

Παράλληλα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας πως στις εισόδους όλων των Θυρών του γηπέδου και στους δύο αγώνες θα μοιραστούν εντελώς δωρεάν σημαιάκια της ομάδας, καθώς και από ένα συλλεκτικό μπλουζάκι για κάθε φίλαθλο, με την παράκληση να φορεθεί, ώστε σε συνδυασμό με τη φωνή μας να δημιουργήσουμε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ!

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να τα προμηθευτούν τα εισιτήριά τους για τις δύο αυτές αναμετρήσεις αλλά και για εκείνη της Μ. Πέμπτης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (13/4, 19.00) από τα κάτωθι σημεία:

Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Μ. Τρίτη με Μ. Πέμπτη 10.00-18.00 και Μ. Παρασκευή 13.00-18.00).

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και Viva.gr.

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Τη Μ. Πέμπτη (13/4) από τις 16.00 θα διατίθενται εισιτήρια για τους δύο αγώνες με τη Φενέρμπαχτσε και για εκείνον με τον ΠΑΟΚ από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!"

ΔΗΜΟΦΙΛΗ