ΣΠΟΡ

Euroleague: Οι «αιώνιοι» στα play offs και το Top-10 καρφωμάτων (vid)

Euroleague: Οι «αιώνιοι» στα play offs και το Top-10 καρφωμάτων (vid)
Έτοιμοι για τα play offs της Euroleague Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός Superfoods EUROKINISSI SPORTS

Η αντίστροφη μέτρηση για τα play offs της Euroleague ξεκίνησε. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός Superfoods προετοιμάζονται για τις Ελληνοτουρκικές μάχες με Εφές και Φενέρ αντίστοιχα. Η Euroleague ετοίμασε το προφίλ των δύο ομάδων. Ελληνικό χρώμα όμως έχει και το Top-10 καρφωμάτων όλης της σεζόν.

Ανάμεσα στα φαβορί ο Ολυμπιακός

Για την Euroleague ο Ολυμπιακός ήταν από την αρχή μία από τις ομάδες που θα διεκδικούσαν τη συμμετοχή τους στο Final 4. Και αυτό αναφέρει στο εισαγωγικό σημείωμα της σχετικής παρουσίασης: "οι "κόκκινοι" ξεκίνησαν τη σεζόν για να αποδείξουν ότι είναι μια υπολογίσμη δύναμη και το κατάφεραν".

2621044


(Στις παραδοσιακές δυνάμεις της Euroleague ο Ολυμπιακός - Πηγή: EUROKINISSI / ACTION IMAGES)

Το "γύρισε" ο Παναθηναϊκός Superfoods

Αντίθετα, για τους "πράσινους" η Euroleague εστιάζει ξεκάθαρα στον ερχομό του Τσάβι Πασκουάλ, που ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για την αντεπίθεση και την κατάληψη της 4ης θέσης: "είχε ένα δύσκολο ξεκίνημα στη σεζόν, αλλά με νέα "καθοδήγηση" επέμεινε και μπήκε στα play offs.

4085941


(Ο Τσάβι Πασκουάλ άλλαξε την τύχη του Παναθηναϊκού Superfoods - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)

Top-10 με "αιώνιους"

Και βέβαια στα 10 καλύτερα καρφώματα της κανονικής περιόδου δεν θα μπορούσαν να λείψουν ενέργειες παικτών τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του Παναθηναϊκού Superfoods. Στο ν.7 είναι ο Κεμ Μπιρτς με φόλοου κάρφωμα, στο ν.5 ανάποδο κάρφωμα του Γκέιμπριελ από ασσίστ του Τζέιμς και στο ν.3 ο Παπανικολάου καρφώνει στον αιφνιδιασμό. Ο Χάνεϊκατ της Εφές είναι εκείνος που βρέθηκε στην κορυφή της λίστας.

(Πηγή: You Tube / Euroleague Basketball)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ