ΣΠΟΡ

Σε «γιατρό-μάγο» στέλνει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς η Γιουνάιτεντ

Σε «γιατρό-μάγο» στέλνει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς η Γιουνάιτεντ
Στην Αμερική για αποκατάσταση στέλνει η Γιουνάιτεντ τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς Reuters / Andrew Yates Livepic

Σε έναν εκ των κορυφαίων ορθοπεδικών του κόσμου στέλνει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά το πολύ σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, που μπορεί να του στερήσει και την καριέρα του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέδωσε μια λιτή ανακοίνωση για τους τραυματισμούς του Ιμπραΐμοβιτς και του Μάρκος Ρόχο στην αναμέτρηση με την Άντερλεχτ για το Europa League, στην οποία επιβεβαίωσε ότι και οι δύο παίκτες έχουν υποστεί ζημιά στους συνδέσμους του γονάτου. Δεν έδωσε όμως λεπτομέρειες για το είδος του τραυματισμού και το διάστημα της απουσίας. λέογοντας ότι θα χρειαστεί περαιτέρω εκτίμηση. Επιβεβαίωσε πάντως όλα τα ρεπορτάζ, που από την πρώτη στιγμή έκαναν λόγο για πολύ σοβαρό τραυματισμό.

2017 04 20T210129Z 135723689 MT1ACI14781808 RTRMADP 3 SOCCER EUROPA MUN ADL


(Και η Γιουνάιτεντ παραδέχθηκε τον σοβαρό τραυματισμό του Ζλάταν με επίσημη ανακοίνωση - Πηγή: Reuters / Andrew Yates Livepic)

Όμως ο Αγγλικός Τύπος ήδη μιλά για απουσία 8 μηνών του Σουηδού επιθετικού, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα βρεθεί και πάλι σε γήπεδο πριν την 1η Ιανουαρίου του 2018. Επιπλέον τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι πιθανότατα δεν θα του ανανεωθεί τώρα το συμβόλαιο με τη Γιουνάιτεντ (ήταν σε συζητήσεις το τελευταίο διάστημα).

Πηγές πάντως του συλλόγου μετέφεραν στους δημοσιογράφους, ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα "εγκαταλείψει" τον 35χρονο Ζλάταν, αλλά θα τον βοηθήσει στην αποκατάστασή του, ακόμη και μετά τη λήξη του συμβολαίου του. Το πρώτο βήμα είναι να τον στείλει στον κορυφαίο ορθοπεδικό του κόσμου σε ζητήματα αποκατάστασης τραυματισμών στο γόνατο, που είναι στις ΗΠΑ.

FuFreddie Hi


(Ο Δρ. Φου θα αναλάβει την αποκατάσταση του Ζλάταν - Πηγή: http://www.upmc.com)

Ο Δρ.Freddie H. Fu είναι ο πρόεδρος και Διευθυντής της Ορθοπεδικής πτέρυγας της Πανεπιστημιακής Ιατρικής σχολής στο Πίτσμπουργκ και θεωρείται αυθεντία σε τραυματισμούς αθλητών στους συνδέσμους.

2017 04 19T143835Z 135614315 MT1ACI14781077 RTRMADP 3 SOCCER EUROPA MUN ADLPREVIEW


(Δεν αποκλείεται να επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (δ) - Πηγή: Action Images via Reuters / Jason Cairnduff Livepic)

Η ίδια πηγή ανεφερε ότι εφόσον ο Ζλάταν ακολουθήσει το πρόγραμμα αποκατάστασης και δεχθεί και μία δραστική μείωση στις αποδοχές του, τότε είναι πιθανόν να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γ. και να φορέσει και πάλι την φανέλλα της για να κλείσει την καριέρα του στο Ολντ Τράφορντ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ