ΣΠΟΡ

Euroleague: Επιστροφή στη δράση για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό Superfoods

Euroleague: Επιστροφή στη δράση για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό Superfoods
EUROKINISSI SPORTS

Στην Τουρκία μεταφέρεται το Ελληνικό ενδιαφέρον στην Euroleague. Παναθηναϊκός Superfoods και Ολυμπιακός αντιμετωπίζουν με μειονέκτημα έδρας πλέον τη Φενέρ και την Εφές και θα κυνηγήσουν την ανατροπή, στο δρόμο για το Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Πρώτος στην μάχη θα ριχθεί ο Παναθηναϊκός Superfoods, που έχει και το πιο δύσκολο έργο, προσπαθώντας να ανατρέψει το εις βάρος του 0-2 από την Φενέρ του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Οι "πράσινοι" πρέπει να κερδίσουν δυο φορές την Τουρκική ομάδα, Τρίτη και Πέμπτη, ώστε η σειρά να επιστρέψει στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ για τον 5ο καθοριστικό αγώνα. Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" έκαναν πάντως διαμαρτυρία στην Ευρωλίγκα για την διαιτησία (ιδιαίτερα του 2ου αγώνα) στέλνοντας και το σχετικό dvd με τις επίμαχες φάσεις.

playoffseuroleague


(Το σκορ μετά από 2 αγώνες στα playoffs - Πηγή: Twitter / Euroleague)

Ο Ολυμπιακός θέλει μία νίκη επί της Εφές στην Τουρκία (Τετάρτη ή Παρασκευή) για να επανακτήσει το πλεονέκτημα από την ομάδα του Περάσοβιτς. Ερωτηματικό αποτελεί η κατάσταση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, που δεν προπονήθηκε εχθές Κυριακή, έχοντας ένα κτύπημα στο γόνατο από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Παρασκευής.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μ. θα πάει στην Ισπανία για τους αγώνες με την Μπασκόνια, με το αβαντάζ του 2-0, ενώ η Νταρουσάφακα έχει κάνει μέχρι τώρα την μεγαλύτερη έκπληξη νικώντας στην Μαδρίτη την Ρεάλ και θέλει να την ολοκληρώσει, αποκλείοντας το νούμερο 1 της κανονικής περιόδου. Η Euroleague δημοσιοποίησε και μία mini movie με τα ωραιότερα στιγμιότυπα των δύο πρώτων αγώνων από τα 4 ζευγάρια.

Euroleague - Playoffs (αγώνες 3

Τρίτη 25/4
Φενέρ-Παναθηναϊκός Superfoods (20.45)
Μπασκόνια-ΤΣΣΚΑ Μ. (22.00)

Τετάρτη 26/4
Εφές-Ολυμπιακός (19.30)
Νταρουσάφακα-Ρεάλ Μ. (21.15)

Πέμπτη 27/4
Φενέρ-Παναθηναϊκός Superfoods (20.45)
Μπασκόνια-ΤΣΣΚΑ Μ. (22.30)

Παρασκευή 28/4
Νταρουσάφακα-Ρεάλ Μ. (19.30)
Εφές-Ολυμπιακός (21.15)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ