ΣΠΟΡ

Κύπελλο Ελλάδας: Χωρίς Σεμπά ο Ολυμπιακός, με Βάργκας η ΑΕΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Χωρίς Σεμπά ο Ολυμπιακός, με Βάργκας η ΑΕΚ
ΑΕΚ-Ολυμπιακός στη ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδας EUROKINISSI / ICONPRESS / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

ΑΕΚ και Ολυμπιακός ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον β ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα γίνει αύριο Τετάρτη στο ΟΑΚΑ. Η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με 3 αγωνιστικές τον Σεμπά για το κτύπημα εκτός φάσης στον πρώτο ημιτελικό στον Αραούχο.

Με Βάργκας η ΑΕΚ

Πρώτη ολοκλήρωσε την τελευταία προπόνησή της η ΑΕΚ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να περιλαμβάνει στα πλάνα του τελικά τον Βάργκας, που ήταν ελαφρά τραυματίας από το ματς με τον Λεβαδειακό, αλλά προπονήθηκε κανονικά. Αντίθετα άφησε εκτός ομάδας τους Μπακασέτα, Μπακάκη και Αραβίδη.

4112638


(Κανονικά προπονήθηκε ο Βάργκας με την ΑΕΚ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)

Ο Ισπανός τεχνικός θέλησε να παρακινήσει έξτρα τους παίκτες της ΑΕΚ, που έτσι κι αλλιώς έχουν το πλεονέκτημα μετά τη νίκη με 2-1 στο Καραϊσκάκης αναρτώντας μια δήλωση του Κώστα Φορτούνη στα αποδυτήρια πριν την προπόνηση σε τρεις γλώσσες.

almeidafortounis


(Πηγή: Facebook / Hugo Almeida)

Σε αυτήν ο μέσος του Ολυμπιακού έλεγε ότι οι ερυθρόλευκοι πάνε στο ματς του ΟΑΚΑ για να αποδείξουν ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Την "αποκάλυψη" έκανε στον λογαριασμό του στο Facebook ο Ούγκο Αλμέιδα, με το σχόλιο, "τα λέμε αύριο".

3 αγωνιστικές στο Σεμπά

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με τρεις (3) αγωνιστικές το Σεμπά, για την τρικλοποδιά εκτός φάσης στον Αραούχο και έτσι ο Βραζιλιάνος θα απουσιάσει από τον β ημιτελικό, από το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό και από την 1η αγωνιστική της επόμενης σεζόν.

4106724


(Χωρίς το Σεμπά (δ.) αύριο στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός - Πηγή: Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Τάκης Λεμονής έκανε την Δευτέρα στο τραπέζι στους παίκτες και τους ζήτησε την ανατροπή του αποτελέσματος και την πρόκριση στον τελικό μέσα στο ΟΑΚΑ.

4113464


(Φαγητό για τους παίκτες και το προπονητικό τημ του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πριν τον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

Στις επιλογές του δεν επεφύλαξε κάποια έκπληξη και εκτός αγώνα έμειναν οι Σισοκό, Παρέδες, Μανθάτης, Λεάλι και Βιάνα.

Υπενθυμίζουμε ότι διαιτητής του μεγάλου αγώνα θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν την Πέμπτη (19.00) στη ρεβάνς του 2-0 του τριφυλλιού με διαιτητή τον Γιώργο Κύζα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ