Πολεμικές τέχνες και ματωμένοι φίλαθλοι στον Τελικό Κυπέλλου (pic)
Σκηνές που δεν συνάδουν με το πνεύμα του αθλητισμού σημειώθηκαν το απόγευμα πριν από την έναρξη του τελικού κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον Βόλο.
Μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων, έγιναν στην πεζογέφυρα δίπλα από το στάδιο με τους αρνητικούς πρωταγωνιστές να μην διστάζουν να χρησιμοποιήσουν καδρόνια και τούβλα.
Ωστόσο, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία κάποιοι από τους δράστες επέδειξαν τις ικανότητες τους στις πολεμικές τέχνες.
Χαρακτηριστικό είναι το καρέ που συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός όταν ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ, όπου με κινήσεις... καράτε θέλησε να επιτεθεί στον φίλο της ΑΕΚ, ο οποίος ήταν ήδη ματωμένος και προσπαθούσε με τη βοήθεια της ζώνης του παντελονιού του να αμυνθεί.

(LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Αμερικανικός γρίφος η διάρκεια της εκεχειρίας και οι όροι του Ιράν για να επιστρέψει στο Ισλαμαμπάντ
23:54
Περού: Δεύτερη παραίτηση υπουργού μετά την απόφαση του προέδρου να καθυστερήσει αγορά μαχητικών F-16
23:48
Μερτς: Το Βερολίνο αποφασισμένο να συμβάλει στην προσπάθεια αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής
23:36
Για νέα Οκτωβριανή Επανάσταση προειδοποιεί ο ηγέτης του ΚΚ Ρωσίας, λόγω της παραπαίουσας οικονομίας
23:24