ΣΠΟΡ

Super League: Ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής της σεζόν 2016-17 (vid)

Super League: Ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής της σεζόν 2016-17 (vid)
Η ερυθρόλευκη γιορτή για την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στο γήπεδο Καραϊσκάκης έγινε η φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League και η απονομή στους ερυθρόλευκους του 44ου τροπαίου. Τιμήθηκαν ακόμη πρωταθλήτριες ομάδες του συλλόγου και παλαίμαχοι άσσοι.

Και εφέτος το Καραϊσκάκης ήταν εκείνο που φιλοξένησε τη φιέστα των πρωταθλητών για 7η συνεχή χρονιά, χωρίς πάντως αυτή την φορά να γίνει κάποιο ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Η γιορτή άνοιξε με μια όμορφη συναυλία από τη Ζοζεφίν και τις Μέλισσες, που ανέβασαν σταδιακά το θερμόμετρο στο γήπεδο.

4125755


(Οι Μέλισσες on stage - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)

https://www.instagram.com/p/p

4125748


("Φωτιά στα κόκκινα" από τη Ζοζεφίν - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις στις πρωταθλήτριες ομάδες στίβου, βόλεϊ και μπάσκετ γυναικών (αμφότερες πανηγύρισαν το νταμπλ), ενώ ειδικά βραβεία υπήρχαν για τη μεγάλη δόξα των ερυθρόλευκων, Γιώργο Δαρίβα αλλά και τον Αριέλ Ιμπαγάσα.

4125783


(Οι πρωταθλήτριες ομάδες στίβου, βόλεϊ και μπάσκετ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)

Τα μάτριξ φιλοξένησαν βίντεο με παλιές επιτυχίες της ομάδας και σπουδαίες στιγμές, ενώ στο γήπεδο υπήρχαν και τα 43 κύπελλα πρωταθλήματος, που είχε κατακτήσει ο Ολυμπιακός. Παντού υπήρχαν παιδιά των Ακαδημιών της ομάδας.

4125788


(Τα τρόπαια του Ολυμπιακού επί σκηνής - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)

Πριν τους "μεγάλους" ήταν η σειρά της Κ-20 να πάρει το τρόπαιο της για την κατάκτηση του τίτλου, συνοδευόμενη από βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της σεζόν.

4125876


(Ο Γιώργος Δαρίβας μαζί με την Κ-20 του Ολυμπιακού στην απονομή του πρωταθλήματος - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν ένα βίντεο με τους προπονητές του Ολυμπιακού της εποχής του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να αποθεώνεται.

4126263


(Το μήνυμα του Ερνέστο Βαλβέρδε στην οθόνη του γηπέδου - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)

Μηνύματα έστειλαν και στα ελληνικά οι Ζαρντίμ, Μίτσελ και Μάρκο Σίλβα.

4125844


(Ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Στράτος με το Κύπελλο του πρωταθλήματος - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)

Της απονομής προηγήθηκε βίντεο αφιέρωμα στην 7ετία της ομάδας του Ολυμπιακού και στα πεπραγμένα της αυτή τη σεζόν. Ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Στράτος παρέδωσε το τρόπαιο στον Βαγγέλη Μαρινάκη, που το σήκωσε μαζί με τους παίκτες και τον προπονητή Τάκη Λεμονή στον ουρανό.

https://www.instagram.com/p/p
4125934


(Η ώρα της στέψης του Ολυμπιακού - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)

Μοναδικός απόντας από τη φιέστα ήταν ο Εστεμπάν Καμπιάσο, λόγω έκατκτου προσωπικού προβλήματος. Μάλιστα στον "φίλο του", ειδική αναφορά έκανε ο Τσόρι Ντομίνγκεζ, που παράλληλα άφησε ανοιχτά όλα τα ενεδεχόμενα για το μέλλον του.

4125920


(Οι δύο αρχηγοί Τσόρι Ντομίνγκεζ (αρ.) και Αλμπέρτο Μποτία (δ.) με το τρόπαιο - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Η γιορτή έκλεισε με τον καθιερωμένο γύρο θριάμβου και τα όλε-όλε με τον κόσμο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποσχέθηκε ακόμη πιο δυνατό Ολυμπιακό, παρά την πιθανή εμπλοκή του με τη Νόττιγχαμ (κάτι που θα ανακοινωθεί σύντομα, όπως είπε). Απάντησε επίσης στον Ιβάν Σαββίδη, λέγοντας ότι θα βλέπει να τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει και άλλα τρόπαια ("μετά τα 20 βλέπουμε" ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα).

https://www.instagram.com/p/p
4125928


(Ο γύρος του θριάμβου των πρωταθλητών - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ