ΣΠΟΡ

Στην 2η θέση η εθνική στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Συγχρονισμένης Κολύμβησης

Στην 2η θέση η εθνική στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Συγχρονισμένης Κολύμβησης
Με Πλατανιώτη-Παπάζογλου κορυφαίες 2η η εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο EUROKINISSI-FOTOARENA

Με επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Συγχρονισμένης Κολύμβησης. Η εθνική μας κατέλαβε την 2η θέση, ενώ οι Πλατανιώτη-Παπάζογλου πρόσθεσαν δύο ακόμη μετάλλια.

Οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου εκτέλεσαν πολύ καλύτερα το πρόγραμμά τους στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος (στον προκριματικό ήταν τέταρτες) και βαθμολογήθηκαν με 87,8000 β. παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο (όπως και στο τεχνικό πρόγραμμα). Το χρυσό μετάλλιο πήραν οι Ισπανίδες Καρμπονέλ - Ραμίρεζ με 93,1333 β. και το ασημένιο οι Ιταλίδες Τσερουτι - Φέρρο με 91,5000 β. Τα κορίτσια μας είχαν πάρει το χάλκινο και στο τεχνικό πρόγραμμα.

2574558


(Σούπερ εμφάνιση από τις Πλατανιώτη-Παπάζογλου στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο - Πηγή: EUROKINISSI-FOTOARENA)

Το Μικτό Ντουέτο με την Βασιλική Κοφίδη (αντί της Όλγας Κουργιαντάκη) και τον Βασίλη Γκορτσιλά κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του Ελεύθερου με 69,6667 β. Το χρυσό μετάλλιο πήραν οι Περουπάτο - Μινισίνι από την Ιταλία με 87,6333 β. και το ασημένιο οι Φερέρας - Ρίμπες με 82,9000 β. από την Ισπανία.

Η Ελλάδα κατέκτησε τη 2η θέση στη γενική βαθμολογία της διοργάνωσης, ανάμεσα σε 15 χώρες που βαθμολογήθηκαν στη διοργάνωση και επιστρέφει με συγκομιδή επτά μεταλλίων (1 χρυσό στο Highlight, 1 ασημένιο στο Κόμπο, 5 χάλκινα (σε Τεχνικό και Ελεύθερο Ντουέτο, σε Τεχνικό και Ελεύθερο Μικτό Ντουέτο και σε Τεχνικό Ομαδικό).

eurcupsynchro


(Τα αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ