ΣΠΟΡ

Συγκίνηση στο Ηράκλειο για τον Ευγένιο Γκέραρντ (vid)

Συγκίνηση στο Ηράκλειο για τον Ευγένιο Γκέραρντ (vid)
Δάκρυσε το Ηράκλειο για τον Ευγένιο Γκέραρντ EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Πιστός τον ΟΦΗ είναι ο Ευγένιος Γκέραρντ. Παρά τα προβλήματα υγείας του συνεχίζει να πηγαίνει στο γήπεδο για να δει την αγαπημένη του ομάδα. Το απόγευμα βρέθηκε στο ματς με τον Άρη και όλο το γήπεδο δάκρυσε στην παρουσία του εμβληματικού προπονητή του Κρητικού συλλόγου.

Ο 77χρονος πλέον Γκέραρντ πήγε στον αγώνα ΟΦΗ-Άρης και μόλις έγινε αντιληπτός, αποθεώθηκε από τον κόσμο του «Γεντί Κουλέ». Αν και καθηλωμένος σε καροτσάκι, η παρουσία του ήταν επιβλητική στο γήπεδο που δοξάστηκε και δόξασε τον ΟΦΗ και το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

4130361


(Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος σφίγγει το χέρι του Ευγένιου Γκέραρντ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)

Οι φίλοι των Κρητικών του χάρισαν ένα δυνατό χειροκρότημα. Δακρυσμένοι οι δύο προπονητές, Νίκος Παπαδόπουλος και Νίκος Κωστένογλου πήγαν κοντά του.

4130358


(Ο Νίκος Παπαδόπουλος σκύβει και φιλά το χέρι του Γκέραρντ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)

Μάλιστα και οι δύο προπονητές σε ένδειξη σεβασμού έσκυψαν και του φίλησαν το χέρι. Και οι δύο σαν παίκτες, αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες του Ολλανδού τεχνικού. Η ΠΑΕ ΟΦΗ είχε ξεχωριστό μήνυμα για τον Γκέραρντ: "μίστερ, καλώς ήρθες σπίτι σου".

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο και στη θύρα 9, υπάρχει ο "θρόνος" του Γκέραρντ, μια ξεχωριστή θέση, ακριβώς πάνω απο τον πάγκο, με το όνομα του. Όποτε θέλει μπορεί από εκεί να παρακολουθεί τα παιχνίδια του αγαπημένου του, ΟΦΗ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ