ΣΠΟΡ

«Πόλεμος ανακοινώσεων» Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, πιθανή αποχώρηση Αλαφούζου!

«Πόλεμος ανακοινώσεων» Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, πιθανή αποχώρηση Αλαφούζου!
Μεγάλη ένταση ανάμεσα στις ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ένταση ανάμεσα στις ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κορυφώνονται μετά τη διακοπή του ντέρμπυ για τα Play Offs της Super League. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβγαλε επιθετική ανακοίνωση για τους "πράσινους", για να απαντήσει η πλευρά του "τριφυλλιού" με πιθανή ακόμη και αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου από την ΠΑΕ!

Την ώρα της έντασης στον αγώνα υπήρξαν αναρτήσεις και διαρροές από την πλευρά του Ιβάν και του Γιώργου Σαββίδη. Ακολούθησε επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ευθεία επίθεση στον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

"Είναι κρίμα που ο Παναθηναϊκός πληρώνει την ανυπαρξία της διοίκησής του. Δεν είναι τα χρήματα που τους λείπουν, αλλά η σοβαρότητα. H διοίκηση οφείλει να είναι αντίστοιχη του μεγάλου μεγέθους του Παναθηναϊκού. Δημιούργησαν το κλίμα, αποπροσανατόλισαν συστηματικά τον κόσμο τους εναντίον του νέου «εχθρού», για να δικαιολογήσουν τη συμπόρευση με τον καινούριο «φίλο»...

Άφησαν την κερκίδα να επιτίθεται στους αναπληρωματικούς και τον επόπτη, να φτύνει κυριολεκτικά και μεταφορικά εμετικά αντεθνικά συνθήματα. Και ένας ηλίθιος σαν αυτούς που βρίσκονται πάντα, τους έδωσε τη χαριστική βολή. Η σημερινή ντροπή έχει ονοματεπώνυμο. Η υπόληψη του ελληνικού ποδοσφαίρου δέχτηκε ακόμη ένα μεγάλο χτύπημα. Γίνεστε ίδιοι με τους καινούριους συνοδοιπόρους σας..."

4134583


(Ο Παντελής Κωνσταντινίδης διαμαρτύρεται για το χτύπημα στον Ίβιτς με το εικονιζόμενο κουτάκι μπύρας - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Στην αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός

Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε η απάντηση του Παναθηναϊκού. Ο πρόεδρος Μάνος Μαυροκουκουλάκης έκανε λόγο για "ντροπή", ενώ η ανακοίνωση που διάβασε ο Χρήστος Παναγόπουλος, έγινε γνωστό ότι θα υπάρξει αύριο Πέμπτη έκτακτο ΔΣ και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμη και για αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου.

4081889


(Βασίλης Κωνσταντίνου (αρ.), Γιάννης Αλαφούζος (κ.) και Μάνος Μαυροκουκουλάκης (δ.) - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)

"Οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες για τον Παναθηναϊκό, δώσαμε την ευκαιρία για μια ακόμη φορά με ένα άσχημο και απολύτως καταδικαστέο περιστατικό την ευκαιρία σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι να το εκμεταλλευθούν και να μας πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά.

Το ποδόσφαιρο πλέον προκαλεί μόνο πόνο, ζημιά και αδικία στην Ελλάδα, αύριο θα έχουμε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου ο Παναθηναϊκός να εξετάσει τρόπους αντίδρασης και να δει αν θα συνεχίσει με την παρούσα διοίκηση. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ άτιμα μέσα, αλλά αν οι Αρχές δεν είναι πρόθυμες να βάλουν ένα τέλος σε όλα αυτά, να ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε έτοιμοι για τέτοιες ξενόφερτες ενέργειες και συμπεριφορές

Η επόμενη ημέρα θα κριθεί με βάση τα όσα γράφτηκαν από τους διαιτητές στο φύλλο αγώνα, ξέρουμε ότι η άποψή τους και η έκθεση του γιατρού είναι διαφορετικές με το τελικό αποτέλεσμα που είναι η διακοπή της αναμέτρησης. Θα εξεταστούν όλα στο αυριανό Διοικητικό Συμβούλιο και θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει ο σύλλογος με τον μεγαλομέτοχο που έχει αυτή τη στιγμή" ήταν το κείμενο. Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου είπε χαρακτηριστικά, "όλα ανοικτά".

4134467 copy


(Ο Χρήστος Παναγόπουλος διαμρτύρεται στο διαιτητή Κομίνη - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Ακολούθησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου, που έκανε λόγο για θέατρο από την πλευρά του Βλάνταν Ίβιτς και για επιπόλαιο τραύμα από άδειο κουτάκι μπύρας. "Ήταν προσχεδιασμένο, έγινε και μετά την αποβολή. Ο Παναθηναϊκός ήταν ήδη με 10 παίκτες, δύσκολα θα παίρνανε το παιχνίδι. Ήταν προσχεδιασμένο σχέδιο. Το κουτί ήταν άδειιο. Αν δείτε το ριπλέι τον χτυπάει αλλού και έχει αίμα αλλού! Δείτε το! Αυτό τα λέει όλα".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ