ΣΠΟΡ

Νέα βίντεο από τις επιθέσεις σε οπαδούς του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη

Νέα βίντεο από τις επιθέσεις σε οπαδούς του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη
REUTERS/Umit Bektas/Φωτογραφία αρχείου

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην Κωνσταντινούπολη που φιλοξενεί το Final 4 της ευρωλίγκας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πέντε φίλαθλοι του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα από νωρίς το μεσημέρι, μέχρι και λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αρχικά οι πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες με ορισμένες πηγές να κάνουν λόγο για επίθεση από οπαδούς της Μπεσίκτας, ενώ άλλες μιλούν για οπαδούς της Φενέρμπαχτσε.

Η επίθεση στους φίλους του Ολυμπιακού έγινε σε κεντρικό δρόμο της πλατείας Ταξίμ.

Σύμφωνα με το CNN Turk, ένα άτομο φέρει τραύμα από μαχαίρι στο πόδι, ενώ άλλος έχει χτυπηθεί στο πρόσωπο.

Οι δράστες είχαν πάνω τους λάμες, μαχαίρια και πέτρες, ενώ έγινε χρήση και φωτοβολίδων. Η ζωή των τραυματιών δεν διατρέχει κίνδυνο, όμως έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Πόλης.

Το ίδιο μέσο αναφέρει πως τέσσερα άτομα έχουν προσαχθεί από την αστυνομία για εξέταση.

Συνεχίστηκε η ένταση στην Κωνσταντινούπολη

Επίσης λίγη ώρα πριν από την έναρξη του παιχνιδιού της ομάδας του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το κλίμα στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, παρέμενε τεταμένο.

Σε νέο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φίλοι του Ολυμπιακού δέχονται επίθεση στο δρόμο από οπαδούς της Φενέρ, οι οποίοι, μάλιστα, τους αναγκάζουν να βγάλουν τις μπλούζες για να τις πάρουν ως "λάφυρα".

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ευτυχώς υπάρχει και η αντίθετη όψη. Αυτή που οι οπαδοί όπου φίλοι της Φενέρ και του Ολυμπιακού που περιμένουν να μπουν στο "Σινάν Ερντέμ", τραγουδώντας μαζί χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ