ΣΠΟΡ

Super League: Ο Λάζαρος «ανέστησε» την ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Super League: Ο Λάζαρος «ανέστησε» την ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό
Πήρε στο τέλος το τρίποντο η ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ

Η ΑΕΚ "πέταξε" και πάλι ένα ημίχρονο κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν το πλήρωσε. Ένας "κεραυνός" του Χριστοδουλόπουλου στο τέλος της έδωσε τη νίκη με 1-0 και την επανέφερε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από 3 παιχνίδια στα Play Offs της Super League.

Τραγικό το πρώτο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ με τον ελλιπή Παναθηναϊκό να προσπαθεί και να μην μπορεί και την «πειραματική ΑΕΚ» με τριάδα Μάνταλου, Αλμέιδα και Μπακασέτα να μην έχει δημιουργία.

Δεν είναι περίεργο που η μοναδική κανονική φάση, αντάξια ενός ντέρμπυ έγινε στο 44 από γέμισμα του Ντίντακ και κεφαλιά του Μάνταλου σε ρόλο σέντερ φορ δίπλα από το δοκάρι του Στιλ.

4138571


(Ο Στιλ άντεξε μέχρι το 82 - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)

Ασορτί με το κακό θέαμα και ο α βοηθός Μπαλτάς, που σταμάτησε 3 φορές λανθασμένα την ΑΕΚ, δίχως να εφαρμόζει το «πλεονέκτημα για τον επιτιθέμενο».

Το β μέρος ξεκίνησε με μια απίστευτη ευκαιρία που έχασε ο Αλμέιδα από τα 2 μέτρα μόνος του με κενή εστία να πλασάρει πάνω από το δοκάρι και όλο το γήπεδο να φωνάζει.

4138970


(Η απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Αλμέιδα - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)

Ο Χιμένεθ υποχρεώθηκε να βάλει στο ματς Χριστοδουλόπουλο και Αραούχο (αντί των Μπακασέτα και Αλμέιδα) και η ΑΕΚ ανέβασε ρυθμό, απέναντι στον Παναθηναϊκό, που δεν είχε δημιουργία.

Ο Στιλ σταμάτησε δύο φορές τον Αραούχο (κεφαλιά στο 70) και τον Γαλανόπουλο στο 82 (γυριστό σουτ εντός περιοχής), αλλά όχι και τον Χριστοδουλόπουλο.

4138808


(Το σουτ της νίκης από τον Χριστοδουλόπουλο - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)

Ο άπιαστος κεραυνός του Λάζαρου στο 85 από τα 30 μέτρα στην απέναντι γωνία έδωσε το τρίποντο στην ΑΕΚ και έσωσε τον Μανόλο Χιμένεθ από αρκετή μουρμούρα.

4138863


(Ο Χριστοδουλόπουλος δεν πανηγύρισε το γκολ που έβαλε σεβόμενος το παρελθόν του στον Παναθηναϊκό - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Super League – Play Offs

1η αγωνιστική
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-1
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-1

2η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (διακοπή)
ΑΕΚ-Πανιώνιος 0-1

3η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 1-0 (75 Μπίσεσβαρ)
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-0 (85 Χριστοδουλόπουλος)

4η αγωνιστική (Τετάρτη 24/5)
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ (18.15)
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (20.30)

5η αγωνιστική (Κυριακή 28/5)
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος (18.15)
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (20.30)

6η αγωνιστική (Κυριακή 31/5)
Πανιώνιος-ΑΕΚ (20.30)
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (20.30)

Η βαθμολογία (3 αγ.)

1. ΑΕΚ 6 (3 αγ.)
2. ΠΑΟΚ 5 (2 αγ.)
3. Πανιώνιος 4 (3 αγ.)
4. Παναθηναϊκός 2 (2 αγ.)

Εκκρεμούν η τύχη του αγώνα Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ που λογικά θα κατακυρωθεί στο Δικέφαλο, αλλά και η πιθανή αφαίρεση βαθμών στο ματς της Λεωφόρου και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ