ΣΠΟΡ

Super League: Σοκ στον ΠΑΟΚ με Γλύκο, 6 μήνες εκτός με ρήξη χιαστού

Super League: Σοκ στον ΠΑΟΚ με Γλύκο, 6 μήνες εκτός με ρήξη χιαστού
Σοκ στον ΠΑΟΚ με το σοβαρό τραυματισμό του Παναγιώτη Γλύκου EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τραυματισμός σοκ του διεθνούς τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Παναγιώτη Γλύκου στην τελευταία προπόνηση της ομάδας ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ για τα Play Offs της Super League. Υπέστη ρήξη χιαστού και οδηγείται στο χειρουργείο.

Ένα χτύπημα στην προπόνηση, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 14.00 δυστυχώς αποδείχθηκε καθοριστικο για την υγεία του Παναγιώτη Γλύκου. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου και όχι μόνο θα χάσει το φινάλε των Play Offs αλλά και το επόμενο 6μηνο, μετά την επέμβαση, που θα κάνει άμεσα.

1 4141451


(Το ματς με τον Πανιώνιο την περασμένη Τετάρτη στη Νέα Σμύρνη ήταν το τελευταίο του Παναγιώτη Γλύκου πριν το σοβαρό τραυματισμό του - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)

Υποβασταζόμενος ο Γλύκος έφυγε από την προπόνηση για να κάνει άμεσα τις απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα, που βγήκαν το απόγευμα προκάλεσαν ένα μικρό σοκ στο Δικέφαλο αλλά και τον παίκτη, αφού αποδείχθηκε ότι η ζημιά ήταν πολύ μεγαλύτερη από ό,τι αρχικά είχε υπολογιστεί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

"O Παναγιώτης Γλύκος υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη μηνίσκου με αίμαρθρο.

Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραυματισμού του".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ