ΣΠΟΡ

Απαγόρευση μεταγραφών στην Ατλέτικο Μαδρίτης για το καλοκαίρι

Απαγόρευση μεταγραφών στην Ατλέτικο Μαδρίτης για το καλοκαίρι
REUTERS/Javier Barbancho

Ούτε αυτό το καλοκαίρι θα μπορεί να πραγματοποιήσει μεταγραφές η Ατλέτικο Μαδρίτης  καθώς το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο απέρριψε την έφεση της σε υπόθεση παραβίασης των κανονισμών για τις μεταγραφές και ειδικότερα για τον τρόπο με τον οποίο ενσωματώνονται ανήλικοι στην ομάδα.

Αν και η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε θεωρούσε ότι το Δικαστήριο θα δεχόταν να άρει την τιμωρία, πλέον θα πρέπει να κάνει τον σχεδιασμό της με δεδομένο ότι δεν θα έχει μεταγραφικές ενέσεις για τη νέα σεζόν

«Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο υπάρχον ρόστερ, στον προπονητή και το επιτελείο του για να συνεχίσουμε ως έχουμε και τη νέα σεζόν» ήταν η πρώτη αντίδραση της Ατλέτικο μόλις ανακοινώθηκε η τελεσίδικη απόφαση.

Βέβαια, οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν ένα μεγάλο πονοκέφαλο καθώς οι σειρήνες μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων ηχούν στα αυτιά του Αντουάν Γκριεζμάν. Σε περίπτωση που ο γάλλος στράικερ αποχωρήσει οι ροχιμπλάνγκος δεν θα μπορέσουν να τον αντικαταστήσουν και ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα πρέπει να βρει εκ των έσω λύσεις, κάτι που φαντάζει πολύ δύσκολο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ