ΣΠΟΡ

Οι λεπτομέρειες του γάμου του Λιονέλ Μέσι (vid)

Οι λεπτομέρειες του γάμου του Λιονέλ Μέσι (vid)
Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου του Μέσι με την Αντονέλα ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / ENNIO LEANZA

Όσο πλησιάζουμε στην 30η Ιουνίου, ημερομηνία του γάμου του Λιονέλ Μέσι και της Αντονέλα Ροκούτσο, φουντώνει το "κοσμικό ρεπορτάζ" για τις λεπτομέρειες της μεγάλης ημέρας. Η Marca "αποκάλυψε" σήμερα κάποια στοιχεία για τη δεξίωση και κυρίως για τους καλεσμένους και τους απόντες.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της Ισπανικής εφημερίδας, η 30η Ιουνίου "κλείδωσε" ως η ημερομηνία τέλεσης του μυστηρίου και της γαμήλιας δεξίωσης. Το ξενοδοχείο, που θα φιλοξενήσει τους καλεσμένους του ζεύγους Μέσι θα είναι το Hotel Pullman of the City Center, στο Rosario, τη γενέτειρα των δύο παιδιών. Σχεδόν όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου έχουν δεσμευτεί για τους περίπου 250 καλεσμένους του ζευγαριού.

6784 ho 05 p 1024x768


(Το ξενοδοχείο που θα φιλοξενήσει τη δεξίωση του γάμου Μέσι - Πηγή: http://www.pullmanhotels.com/gb/hotel-6784-pullman-rosario-city-center/index.shtml)

Η λίστα του Μέσι

Τόσο ο Λιονέλ Μέσι όσο και η Αντονέλα Ροκούτσο έχουν τονίσει ότι θα κάνουν μια μικρή τελετή, μακριά από τα πρότυπα των γκλαμουράτων γάμων άλλων σταρ της σόου μπιζ. Όλοι λοιπόν αναζητούν ποιους ΔΕΝ θα καλέσουν οι Μέσι εκείνη τη βραδιά.

https://www.instagram.com/p/p

Πάντοτε σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Marca, παρόντες θα είναι όλοι οι συμπαίκτες του Μέσι στην Μπαρτσελόνα, οι φυσιοθεραπευτές, οι γιατροί και όλο το προσωπικό των αποδυτηρίων της Μπαρτσελόνα. Δεν θα συμβεί όμως το ίδιο και με το Λουίς Ενρίκε: η Ισπανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι ούτε ο πρώην προπονητής, ούτε και ο βοηθός του Κάρλος Ουνθούε καθώς και κάποια μέλη του ΔΣ της Μπαρτσελόνα δεν πήραν πρόσκληση για το γάμο. Κάτι που επιβεβαιώνει ότι οι σχέσεις του Μέσι με τον προπονητή του δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές (με μεγάλη κόντρα όταν ανέλαβε ο Λουίς Ενρίκε, που εξομαλύνθηκε κάπως από τους τίτλους toy 2015 kai toy 2016).

2017 05 27T215618Z 460534561 RC14369407E0 RTRMADP 3 SOCCER SPAIN FCB ALV


(Η τριάδα MSN της Μπαρτσελόνα και οι απόγονοι - Πηγή: Reuters / Sergio Perez)

Η διασκέδαση των καλεσμενων

Η παρουσία της Σακίρα στο πλευρό του Πικέ δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει αν θα είναι μόνον ως καλεσμένη ή θα λάβει μέρος και στη διασκέδαση της γαμήλιας δεξίωσης. Αυτό που έχει γίνει πάντως γνωστό είναι ότι το δημοφιλές συγκρότημα Rompai από την Ουρουγουάη, φίλων του Λουίς Σουάρεζ, θα τραγουδήσουν το βράδυ.

Επίσης η διάσημη στην πατρίδα της Αργεντινή τραγουδίστρια Καρίνα, θα κάνει μια μίνι "συναυλία" στο ξενοδοχείο για χάρη των καλεσμένων του Μέσι.

Η Καρίνα είναι η σύντροφος του Κουν Αγκουέρο και ο "κολλητός" του Μέσι δε θα μπορούσε να του στερήσει ένα τέτοιο δώρο.

Το γενικό κουμάντο ο μπαμπάς Μέσι

Ο Χόρχε Μέσι είναι εκείνος, που ανέλαβε τις λεπτομέρειες της δεξίωσης. Αρχικά το ζευγάρι ανέθεσε στην Barbara Diez, διοργανώτριας γάμων στην Αργεντινή (είναι αυτή, που έστησε και τον γάμο του Προέδρου της χώρας Μαουρίτσιο Μάκρι). Όμως το υψηλότατο κόστος δεν άρεσε στον μπαμπά-Μέσι (υπό το φόβο να προκαλέσει την αντίδραση στην κοινωνία του φτωχού Ροσάριο), που ανέθεσε στο γραφείο Farina-Pavia Celebrations & Style την όλη διοργάνωση, με εντολή να μην προκαλέσει το κοινό αίσθημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ