ΣΠΟΡ

Τσιρλίντερς σε δράση και στην Ελλάδα (vid)

Τσιρλίντερς σε δράση και στην Ελλάδα (vid)
Σε δράση οι Ελληνίδες τσιρλίντερς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΕΟΤ-ΕΟΧ

Ώρα για δράση το Σ/Κ 17 και 18 Ιουνίου, με τη διεξαγωγή του πανελληνίου πρωταθλήματος Cheerleading στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου Τάε Κβο Ντό. Χορός, μουσική και πολύ κέφι από τα κορίτσια (αλλά και τα αγόρια) που θα λάβουν μέρος.

Μετά από προσπάθειες χρόνων ιδρύθηκε και επίσημα η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading Αθλητικού Ομαδικού Χορού, ΕΟΤ-ΑΟΧ και αυτό είναι το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και συνολικά 6ο Πρωτάθλημα OPEN, στο οποίο θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 1300 αθλητές και αθλήτριες.

F4 Panellinio 2017 .jpg


(Πηγή: ΕΟΤ-ΕΟΧ)

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ICU (International Cheer Union) έχει πλέον υπό την αιγίδα της και την Ελληνική Ομοσπονδία και έστειλε 5 κριτές πιστοποιημένους και από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για να κρίνουν τα 230 προγράμματα που θα παρουσιάσουν οι συμμετέχοντες αθλητές το διήμερο 17 και 18 Ιουνίου.

(Πλάνα από το 5ο πρωτάθλημα OPEN του 2016 - Πηγή: You Tube / CheerleadingHellas)

Το πρόγραμμα των αγώνων

Σάββατο 17/6 – 09.00

1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: λαμβάνουν μέρος αθλητικά σωματεία που είναι μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading. Από τους αγώνες του Σαββάτου θα αναδειχθούν οι Πρωταθλητές Σύλλογοι στις κατηγορίες Junior, Teens και Senior. Οι νικήτριες ομάδες θα εκπροσωπήσουν την επόμενη σεζόν την Ελλάδα στις διεθνείς διοργανώσεις.

F1 Panellinio 2017


(Πηγή: ΕΟΤ-ΕΟΧ)

Σάββατο 17/6 - Κυριακή 18/6 (μεσημέρι)

6ο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα OPEN Cheerleading: λαμβάνουν μέρος ομάδες cheerdance και cheerleading, που ανήκουν σε αθλητικούς συλλόγους, σχολές χορού, σχολεία, εκπαιδευτήρια, γυμναστήρια καθώς και ανεξάρτητες ομάδες.

F2 Panellinio 2017 .jpg


(Πηγή: ΕΟΤ-ΕΟΧ)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ