ΣΠΟΡ

Η Καρολίν Βοζνιάκι είναι το «κορμί» στο εξώφυλλο του ESPN Body Issue (vid)

Η Καρολίν Βοζνιάκι είναι το «κορμί» στο εξώφυλλο του ESPN Body Issue (vid)
Σέξι φωτογράφιση για την Καρολίν Βοζνιάκι Instagram / carowozniacki (Caroline Wozniacki)

Λίγες ημέρες πριν πατήσει τα κορτ του Wimbledon για να διεκδικήσει τον πρώτο της Grand Slam τίτλο στο τέννις, η Καρολίν Βοζνιάκι κέρδισε ένα ακόμη "χρυσό" στον κόσμο του μόντελινγκ. Το "γυμνό εξώφυλλο" για την εφετινή έκδοση του τεύχους του ESPN Body Issue, ανήκει στο κορίτσι από τη Δανία.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που η Καρολίν Βοζνιάκι απασχολεί τον κόσμο του μόντελινγκ. Στα 26 της χρόνια θεωρείται μία από τις πιο όμορφες και σέξι παρουσίες στον κόσμο του αθλητισμού. Δικαιολογημένα λοιπόν η 9η έκδοση του Αμερικανικού περιοδικού την επέλεξε για το εξώφυλλο του 2017.

https://www.instagram.com/p/p

Το ESPN Body Issue αποτελεί την απάντηση στην έκδοση του Sports Illustrated με τα μαγιό και ξεκίνησε την έκδοση του το 2009. Στις σελίδες του φιλοξενεί πασίγνωστους αθλητές, άνδρες και γυναίκες, σε γυμνές ή ημίγυμνες καλλιτεχνικές φωτογραφίες. Πολλές από αυτές αποτελούν συλλεκτικά κομμάτια.

Wozniackidavid Lee


(Η Βοσνιάκι με το σύντροφό της, παίκτη των Σπερς Ντέιβντ Λη - Πηγή: Instagram / carowozniacki)

Η Καρολίν Βοζνιάκι το Φεβρουάριο ήταν και στις σελίδες του Sports Illustrated, με φωτογραφίες που αναδεικνύουν το καλίγραμμο κορμί της και τη θηλυκή πλευρά της.

Η Καρολίν Βοζνιάκι ετοιμάζεται να διεκδικήσει τον πρώτο Grand Slam τίτλο της στο Wimbledon (έχει δύο χαμένους τελικούς στο US Open - 2009/Κλάεστερς και 2014/Γουίλιαμς) με δεδομένη την απουσία της κολλητής της Σερένα Γουίλιαμς (λόγω της εγκυμοσύνης). Μετά από τους τραυματισμούς της περυσινής χρονιάς, θέλει να ανεβεί στην κορυφή.

wozniackipractice2


(Προπόνηση σε γρασίδι για το Wimbledon - Πηγή: Instagram / carowozniacki)

"Πάντοτε μου έλεγαν ότι ένα κορίτσι από τη Δανία δεν έχει πιθανότητες να γίνει παίκτρια Παγκόσμιου επιπέδου στο τένις. Ποτέ δεν είχαμε αθλήτρια μέσα στο Τοπ 30. Κάθε φορά που έλεγα ότι θέλω να γίνω το Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης οι άνθρωποι γελούσαν. Εγώ όμως θα έκανα τα πάντα για να βρω τον τρόπο. Δεν δέχομαι το όχι ως απάντηση" ήταν ένα κομμάτι από τη συνέντευξη της Βοζνιάκι στο Αμερικανικό περιοδικό.

Οι αγώνες στο Wimbledon ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Ιουλίου, με τους τελικούς στις 15 (γυναίκες) και 16 (άνδρες) του μήνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ