ΣΠΟΡ

Και επίσημα στην Αλ Αΐν ο Μάρκους Μπεργκ, το μήνυμα του Σουηδού

Και επίσημα στην Αλ Αΐν ο Μάρκους Μπεργκ, το μήνυμα του Σουηδού
Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Μάρκους Μπεργκ EUROKINISSI SPORTS

Το σήριαλ με την μετεγγραφή του Μάρκους Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό στην Αλ Αΐν έφτασε στο τέλος του. Η ομάδα από τα ΗΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Σουηδού επιθετικού, που υπέγραψε το νέο συμβόλαιο συνεργασίας στο Αμπού Ντάμπι. Με ανάρτησή του ο Μπεργκ ευχαρίστησε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι διοικούντες την Αλ Αΐν ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού το βράδυ της Τρίτης (27/06) για την απόκτηση του Σουηδού επιθετικού. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το "deal" έκλεισε στα 3.300.000 ευρώ. Απ' το προαναφερθέν ποσό, οι "πράσινοι" θα πάρουν περίπου 2.500.000 ευρώ, καθώς τα υπόλοιπα θα καταλήξουν στα ταμεία του Αμβούργου που είχε ποσοστό μεταπώλησης. Πάντοτε σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το 1 εκατ. θα καταβληθεί άμεσα και το επόμενο σε δύο δόσεις. Οι άνθρωποι του συλλόγου από τα Εμιράτα πάντως διαψεύδουν με δηλώσεις τους το ποσό, λέγοντας ότι είναι μικρότερο.

4134145


(Στη ΗΑΕ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάρκους Μπεργκ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Αυτό είναι σχεδόν το μισό ποσό από αυτό που προέβλεπε η ρήτρα του ποδοσφαιριστή. Δεν επιβεβαιώνεται ακόμη η πληροφορία ότι έχει μπει ρήτρα για πιθανή μετακίνησή του σε άλλη ομάδα (κάτι τέτοιο απαγορεύεται από τους διεθνείς κανονισμούς).

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε και ανακοίνωση στην οπαία αναφέρει ότι η μετεγγραφή ήταν επιθυμία του Μπεργκ για να πάρει περισσότερα χρήματα και επεσήμανε ότι υπήρξαν παρεξηγήσεις κατά τις διαραγματεύσεις. Ευχήθηκε πάντως καλή επιτυχία στο Σουηδό φορ και άφησε ανοικτή την πόρτα του συλλόγου εφόσον θελήσει να επιστρέψει για να ολοκληρώσει την καριέρα του.

Το συμβόλαιο του Μάρκους Μπεργκ θα είναι πιθανότατα 2ετές (και όχι 3ετές όπως αρχικά είχε αναφερθεί), με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι για κάθε χρόνο ο Σουηδός φορ θα παίρνει πάνω από 2 εκατ. €. Ο Μπεργκ με ανάρτησή του ευχαρίστησε τους φιλάθλους αλλά και όλους οσοι συνεργάστηκαν μαζί του στον Παναθηναϊκό.

Η ανάρτηση του Μπεργκ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω ότι από ‘δω και πέρα είμαι παίκτης της Αλ Αΐν. Ανυπομονώ για τη νέα μου πρόκληση και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχω τους προσωπικούς μου στόχους και αυτούς της ομάδας. Θέλω να αδράξω την ευκαιρία να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όλους εσάς τους φίλους του Παναθηναϊκού που με υποστηρίξατε από την αρχή μέχρι τις τελευταίες μέρες σε αυτόν τον φανταστικό σύλλογο.

berg1


(Η ανάρτηση του Μάρκους Μπεργκ για τον Παναθηναϊκό - Πηγή: Instagram / marcusberg9)

Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που ήμουν μέλος του Παναθηναϊκού για τέσσερα χρόνια. Υπήρξαν πολλά πάνω και κάτω, αλλά θα κοιτάζω πάντα πίσω μου με περηφάνια και ευτυχία και θα θυμάμαι τη σκληρή δουλειά και προσπάθεια που έκανα κάθε μέρα για να βελτιώσω τον εαυτό μου και την ομάδα. Υπήρξαν πολλά δάκρυα τις τελευταίες μέρες, δάκρυα χαρά για την αγάπη, την ευγένεια και τον σεβασμό που πήρα εγώ και η οικογένειά μου από όλους εσάς τους φανταστικούς ανθρώπους στον Παναθηναϊκό, την Αθήνα, την Ελλάδα.

Και τέλος... Στους συμπαίκτες και συνεργάτες, τους ανθρώπους που δούλεψα μαζί τους κάθε μέρα και περάσαμε τόσα μαζί. Τους ανθρώπους που θα έχω στη ζωή μου για πάντα. Ήταν τιμή μου που δούλεψα μαζί σας και θα μου λείψετε πολύ. Σας εύχομαι τα καλύτερα και θα παρακολουθώ τα παιχνίδια σας ως οπαδός. Σήμερα ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο ξεκινά για μένα και την οικογένεια μου

Με αγάπη, Μπεργκ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ