ΣΠΟΡ

«Κολλημένοι» με την μπάλα Μέσι και Σουάρες και στις διακοπές (vid)

«Κολλημένοι» με την μπάλα Μέσι και Σουάρες και στις διακοπές (vid)
Αχώριστοι και στις διακοπές Μέσι και Σουάρες Reuters / Albert Gea

Μέσι και Σουάρες χαλαρώνουν οικογενειακά στις διακοπές τους μετά το γάμο του Αργεντινού άσσου. Ακόμη όμως και στο ειδυλλιακό περιβάλλον της Καραϊβικής, οι δύο παίκτες της Μπαρτσελόνα βρίσκουν τον τρόπο για να δείξουν τις ποδοσφαιρικές ικανότητες τους.

Οι οικογένειες Μέσι και Σουάρες βρίσκονται μαζί στο νησί St Bart’s της Καραϊβικής, για να κάνουν το "ταξίδι του μέλιτος" του Λιονέλ και της Αντονέλα. Τα δύο ζευγάρια έχουν έρθει πολύ κοντά, αφού Μέσι και Σουάρες μοιάζουν να τα βρίσκουν εξαιρετικά και έξω από το γήπεδο.

messisuarezvacations2


(Τα ζευγάρια Μέσι (αρ.) και Σουάρες (δ.) - Πηγή: Instagram / @luissuarez9)

Οι στιγμές χαλάρωσης είναι απαραίτητες για τους δύο ποδοσφαιριστές με τη νέα σεζόν, που ξεκινά σε 20 ημέρες να είανι ιδιαίτερα απαιτητική, αφού η Μπαρτσελόνα θέλει να επειστρέψει στην κορυφή. Ο Αργετνινός και ο Ουρουγουανός φορτίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις μπαταρίες τους, μαζί με τα παιδιά τους.

messisuarezvacations1


(Στιγμές χαλάρωσης στα νερά της Καραϊβικής - Πηγή: Instagram / @leomessi)

Επειδή όμως δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από την μπάλα, Μέσι και Σουάρες έδωσαν ένα μικρό αγώνα μέσα στην πισίνα του ξενοδοχείου τους, υπό το βλέμμα των παιδιών.

https://www.instagram.com/p/p

Ακόμη και στο νερό, η μπάλα δεν έπεφτε με τίποτε. Ακόμη και όταν ο Μέσι έκανε λάθος και την έστειλε λίγο πιο αριστερά από το Σουάρες, ο Αργεντινός έδειξε να εκνευρίζεται. Δε θέλει να χάνει ούτε στις διακοπές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ