Δεκαέξι συλλήψεις στα επεισόδια του ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ
Σε δεκαέξι συλλήψεις -μέχρι στιγμής- και δεκάδες προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία σε επεισόδια, κατά τη διαδικασία εκκένωσης του γηπέδου της Λ.Αλεξάνδρας και μετά την απόφαση διακοπής του αγώνα Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός.
Μετά την ανακοίνωση της απόφασης, οι εξέδρες πήραν «φωτιά», καθώς ξεκίνησε εκτεταμένη ρίψη φωτοβολίδων και εισβολή των οπαδών μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι συγκρούσεις μεταφέρθηκαν στους δρόμους γύρω από το γήπεδο της Λ.Αλεξάνδρας.
Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, σοβαρά έχει τραυματισθεί ο επικεφαλής στον Τομέα Μέτρων, ο οποίος βρισκόταν έξω από τη Θύρα 12, όταν οπαδός τον χτύπησε στο κεφάλι με κάθισμα το οποίο είχε αποσπάσει από τις κερκίδες. Ο Αστυνομικός έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο έδαφος. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο 401Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται. Ένας ακόμα Αρχιφύλακας των ΜΑΤ κι ένας Αστυφύλακας με ελαφρά τραύματα, νοσηλεύονται στο 401Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Με πάνω από 5.000 χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρα εντοπίστηκαν δύο άτομα τα διόδια Θηβών
14:27
Eldorado Gold: Άλμα 109% στα καθαρά κέρδη του γ' τριμήνου - Αναθεωρεί το κόστος για τις Σκουριές
14:21
Πρώην υπουργός και φίλη της Φον ντερ Λάϊεν νεκρή στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία
14:16
Διαδοχικές συναντήσεις Σιν Μπετ με Νετανιάχου και Άιζενκοτ για τις εκλογές και τις καταγγελίες
14:10