ΣΠΟΡ

Γιουσέϊν Μπολτ vs Ριβάλντο στη ρεβάνς του ματς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπαρτσελόνα

Γιουσέϊν Μπολτ vs Ριβάλντο στη ρεβάνς του ματς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπαρτσελόνα
REUTERS/Toby Melville

Ο Γιουσέιν Μπόλτ αποσύρθηκε πρόσφατα από τον στίβο και δοκιμάζει τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες πλέον .Ο διάσημος Τζαμαϊκανός σπρίντερ, που δεν έκρυψε ποτέ το όνειρό του να δοκιμάσει τις ικανότητές του στο ποδόσφαιρο και ίσως εάν μπορέσει να κερδίσει θέση σε μια ομάδα, υπέγραψε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αποκάλυψε η Sun.

Ωστόσο, η "αστραπή" δεν θα είναι όμως...γενικώς στις διαταγές του Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά θα αποτελέσει μέρος της ομάδας θρύλων που θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στις 2 Σεπτεμβρίου.

Δίπλα στους Ράιαν Γκιγκς και Πολ Σκόουλς και απέναντι σε Ροναλντίνιο και Ριβάλντο. Εφόσον φυσικά ανακάμψει πλήρως από τον τραυματισμό που τον εμπόδισε από την ολοκλήρωση του τελικού του 4 x 100 στο Λονδίνο.

Αυτή θα είναι η δεύτερη "συνάντηση" μεταξύ των δυο ομάδων. Στην πρώτη τους αναμέτρηση τον Ιούνιο νίκησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 3-1. Η παρουσία του Μπολτ, σίγουρα θα συζητηθεί σε όλο τον κόσμο. «Πάντα έλεγα ότι ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο. Είναι κάτι που θα είναι καλό», είχε δηλώσει ο Γιουσέιν Μπολτ στο παρελθόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ