ΣΠΟΡ

Αγωγή στο Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα, του ζητά 9 εκατ. €! (vid)

Αγωγή στο Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα, του ζητά 9 εκατ. €! (vid)
Ο Νεϊμάρ σκοράρει με την Παρί και η Μπαρτσελόνα ψάχνει χρήματά της πίσω ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / CHRISTOPHE PETIT TESSON

Στην αντεπίθεση πέρασε η Μπαρτσελόνα μετά το διαζύγιο με το Νεϊμάρ και τις δηλώσεις του Βραζιλιάνου για τη διοίκηση της. Οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν στα δικαστήρια καθώς ο Καταλανικός σύλλογος ζητά αποζημίωση για τη μη ανανένωση του συμβολαίου του παίκτη. Την ίδια ώρα ο Λίονελ Μέσι ανέβασε φωτογραφία με το MSN σε δράση.

Η Μπαρτσελόνα κατέθεσε αγωγή και ζητά το ποσό των 8.5 εκατ. € (9,3 με το 10% των τόκων), ως αποζημίωση από την πλευρά του Νεϊμάρ (ο πατέρας του παίκτη) για τη μη ανανέωση του συμβολαίου του με τον Καταλανικό σύλλογο τον περασμένο Μάρτιο, παρά τη συμφωνία.

18365006


(Τα λεφτά της πίσω ζητά η Μπαρτσελόνα από το Νεϊμάρ - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / CHRISTOPHE PETIT TESSON)

Η Μπαρτσελόνα υποστηρίζει ότι εφόσον ο παίκτης λίγους μόνον μήνες μετά δεν "τίμησε" το συμβόλαιο του μετακομίζοντας στην Παρί Σεν Ζερμέν (η οποία κατέβαλε τη ρήτρα πάντως του νέου συμβολαίου), δε δικαιούται να πάρει το bonus υπογραφής για μια σύμβαση που δεν τηρήθηκε και θα πρέπει να αποζημιώσει το σύλλογο.

Μάλιστα ενημέρωσε και την Ισπανική Ομοσπονδία ότι κατέφυγε σε Δικαστήριο της Βρακελώνης και ότι εφόσον η πλευρά Νεϊμάρ δεν δώσει το ποσό, θα το αναζητήσει από την Παρί.

Τι απαντά ο παίκτης

Προς το παρόν ο Νεϊμάρ δεν έχει αντιδράσει και η τελευταία του δήλωση στον "πόλεμο" ήταν πριν λίγα 24ωρα, ότα αναφέρθηκε σε μέλη του ΔΣ της Μπαρτσελόνα με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. "Είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί, στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα αξίζει κάτι καλύτερο και αυτό το γνωρίζει όλος ο κόσμος".

18364718


(Υπόκλιση στον κόσμο της Παρί ο Νεϊμάρ - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / CHRISTOPHE PETIT TESSON)

Τα όσα κάνει πάντως με τη φανέλα της Παρι στο Γαλλικό πρωτάθλημα (2 γκολ και 2 ασσίστ και ένα κερδισμένο πέναλτυ στην 3η αγωνιστική και το 6-2 επί της Τουλούζ) μιλά περισσότερο στους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα ένα από τα τέρματα του ψηφίστηκε από τον κόσμο της Παρί ως το καλύτερο του αγώνα. Και πως να μην είναι δηλαδή, όταν ο Νεϊμάρ ντριμπλάρει ακόμη και τον εαυτό του!

Τρολάρισμα από Μέσι

Ο Λίονελ Μέσι την ίδια ώρα θέλησε να τρολάρει τον Πικέ, που ειχε γράψει λίγες ώρες πριν την μετεγγραφή του Νεϊμάρ, ότι "μένει στην Μπαρτσελόνα", "ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τους Σουάρες και Νεϊμάρ - το περίφημο MSN.

https://www.instagram.com/p/p

Και η λεζάντα εκπληκτική: volvió - ήρθα πίσω!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ