ΣΠΟΡ

MMA: Έτσι γιόρτασαν Μεϊγουέδερ και ΜακΓκρέγκορ μετά τον αγώνα τους (vids)

MMA: Έτσι γιόρτασαν Μεϊγουέδερ και ΜακΓκρέγκορ μετά τον αγώνα τους (vids)
Πάρτυ μέχρι το πρωί για Μεϊγουέδερ και ΜακΓκρέγκορ REUTERS / STEVE MARCUS

Ο αγώνας του Μεϊγουέδερ με τον ΜακΓκρέγκορ ανήκει στην ιστορία και οι δύο αθλητές ήδη ξεκίνησαν να ξοδεύουν τις απίστευτες αμοιβές τους. Και οι δύο επέλεξαν ακριβά κλαμπ του Λας Βέγκας για πολυτελή πάρτυ που προκάλεσαν αναστάτωση στις τοπικές αρχές.

Το πάρτυ του Μεϊγουέδερ

Η αντιπαλότητα των δύο "μονομάχων" έληξε πάνω στο ρινγκ και οι δύο εμφανίστηκαν ευδιάθετοι στις συνεντεύξεις τύπου. Όταν ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις του αναχώρησαν για τα μαγαζιά, που είχαν επιλέξει να φιλοξενήσουν το πάρτυ τους. Ο νικητής Φλόιντ Μεϊγουέδερ εμφανίστηκε με μια ολοκαίνουργια κατακόκκινη Bugatti στο στριπ κλαμπ ιδιοκτησίας του.

2017 08 27T074933Z 792181454 RC13E87DD290 RTRMADP 3 BOXING MAYWEATHER MCGREGOR


(Ο Μεϊγουέδερ ποζάρει με τη ζώνη του πρωταθλητή - Πηγή: REUTERS / STEVE MARCUS)

Ο Μεϊγουέδερ πέρασε την πόρτα του Girl Collection στις 2.30 τα ξημερώματα, ενώ υπήρχε μια απίστευτη ουρά από θαυμαστές του, που ήθελαν να βρεθούν δίπλα στον αήττητο πυγμάχο. Το εισιτήριο για να μπει κανείς στο κλαμπ κοστίζει 500 $.

https://www.instagram.com/p/p

Το ξέφρενο πάρτυ κράτησε περίπου 2 ώρες, πριν εμφανιστεί η Αστυνομία για έλεγχο, αφού ο συνωστισμός του κόσμου ήταν μεγάλος και ξεπερνούσε τα όρια ασφαλείας.

https://www.instagram.com/p/p

Γλέντησε την ήττα του ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ

Ο χαμένος της βραδιάς, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ είχε μεγάλα κέφια. Έχοντας ξεπεράσει τις προσδοκίες των ειδικών άντεξε 10 γύρους και τελικά έχασε με "τεχνικό νοκ άουτ".

2017 08 27T074937Z 1710914466 RC166347E2F0 RTRMADP 3 BOXING MAYWEATHER MCGREGOR


(Με ουίσκι στο χέρι ξεκίνησε το πάρτυ του ΜακΓκρέγκορ από το κλειστό - Πηγή: REUTERS / STEVE MARCUS)

Ο Ιρλανδός επέλεξε το Encore Beach Club στο Βέγκας για το δικό του πάρτυ. Αν κάποιος δεν ήξερε, θα έλεγε βλέποντας τον Μακ Γκρέγκορ ότι κέρδισε τον αγώνα!

"Μπορεί τα πράγματα να μην εξελίχθηκαν όπως θα θέλαμε, αλλά μπορούμε να γιορτάσουμε σα να είχε συμβεί αυτό" ήταν τα λόγια του ΜακΓκρέγκορ που πήρε το μικρόφωνο και απευθύνθηκε στους εκατοντάδες θαυμαστές του που γέμισαν το μαγαζί.

Ο Notorious MMA έδειξε και τις χορευτικές του ικανότητες, πάνω στη σκηνή που είχε στηθεί στο μαγαζί. Την ίδια ώρα και στην Ιρλανδία οι θαυμαστές του έστησαν πάρτυ στις παμπ, ενώ οι άνθρωποι του UFC και ο Ντάνα Γουάιτ δήλωναν υπερήφανοι για την απόδοση του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ