ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός Superfoods: Φιλικά «Ευρωλίγκας» για τους πρωταθλητές (vid)

Παναθηναϊκός Superfoods: Φιλικά «Ευρωλίγκας» για τους πρωταθλητές (vid)
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοίνωσε τα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοίνωσε τα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας, που θα είναι με αντιπάλους Euroleague. Κανονικά στις προπονήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας ξεκίνησαν οι Μήτογλου και Σίνγκλετον.

Το ξεκίνημα των φιλικών αγώνων του Παναθηναϊκού Superfoods θα γίνει το Σάββατο (2/9) κεκλεισμένων των θυρών με τον ΓΣ Περιστερίου στο Περιστέρι, ώστε να ξεμουδιάσουν λίγο οι παίκτες, πριν αναχωρήσουν για την Καστοριά και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

4208144


(Βουγιούκας (αρ.), Γκέιμπριελ (κ.) και Γκιστ (δ.) στην προπόνηση του Παναθηναϊκού Superfoods - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ούνιξ Καζάν, Χίμκι, Εφές και Νταρουσάφακα θα είναι οι αντίπαλοι του πρωταθλητή Ελλάδας τόσο στο ΟΑΚΑ, όσο και σε διεθνή τουρνουά, με τον Τσάβι Πασκουάλ να έχει τη δυνατότητα να τεστάρει τους παίκτες του από νωρίς στο επίπεδο της απαιτητικής Euroleague.

(Διαβάστε λεπτομέρειες στο leoforos.gr)

4208141


(Ο Λοτζέσκι με τα πράσινα - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)

Μήτογλου και Σίνγκλετον εντάχθηκαν κανονικά στο πρόγραμμα της προετοιμασίας, ενώ συνεχίζεται η αποθεραπεία του Λεκαβίτσιους.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θα ανακοινώσει λεπτομέρειες για τα φιλικά παιχνίδια τις επόμενες ημέρες. Προς το παρόν ο Τζέιμς Γκιστ καλεί τον κόσμο των "πράσινων" να βρεθεί κοντά στην ομάδα όλη τη χρονιά, με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ