ΣΠΟΡ

«Χρυσό συμβόλαιο» δίνει η Ρόμα στον Κώστα Μανωλά

«Χρυσό συμβόλαιο» δίνει η Ρόμα στον Κώστα Μανωλά
Νέο συμβόλαιο με βασιλικές αποδοχές προσφέρει η Ρόμα στον Κώστα Μανωλά (δ) REUTERS / MAX ROSSI

Μετά το σήριαλ της μετακίνησής του στην καλοκαιρινή περίοδο, ο Κώστας Μανωλάς παρέμεινε στη Ρόμα. Πλέον η Ιταλική ομάδα του ετοιμάζει νέο συμβόλαιο με αύξηση αποδοχών, που θα τον φέρουν στην κορυφή της λίστας των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, μαζί με τον Κώστα Μήτρογλου.

Η Μαρσέιγ έδωσε στον "πιστολέρο" ένα τετραετές συμβόλαιο ύψους 10,6 εκατ. € με κλιμακωτές αποδοχές ανά έτος για τον Κώστα Μήτρογλου (από 2,5 έως 2,8), που θα τον διατηρήσει πρώτο στη λίστα, όπως και πριν (με τα 2,2 της ετήσιας αμοιβής του από την Μπενφίκα).

1mitrogloumarseille1


(Ο Μήτρογλου με τη φανέλλα της Μαρσέιγ - Πηγή: Instagram / @olympiquedemarseille)

Αυτός όμως που πλέον βρίσκεται μια ανάσα από τον Έλληνα επιθετικό, είναι ο Κώστας Μανωλάς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Corriere dello Sport. Η Ρόμα λοιπόν θα του προσφέρει επέκταση συμβολαίου για δύο ή τρία χρόνια (λήξη το 2021 ή το 2022) με μια γενναία αναπροσαρμογή των αποδοχών του: από το 1,6 στα 2,5 εκατ. € τη σεζόν και επιπλέον bonus στόχων! Παράλληλα θα μπει ρήτρα στο συμβόλαιο του Μανωλά, όχι μικρότερη των 30 εκατ. €, που θα κάνει εφικτή τη μετακίνηση του στο άμεσο μέλλον.

2016 10 02T205230Z 1619799212 S1BEUESJVYAB RTRMADP 3 SOCCER ITALY


(Ο Μανωλάς μαζί με το Σπαλέτι στο περυσινό ντέρμπυ με την Ίντερ - Πηγή: REUTERS / MAX ROSSI)

Θυμίζουμε ότι η Ζενίτ είχε έρθει σε συμφωνία με τη Ρόμα το καλοκαίρι, αλλά ο Μανωλάς χάλασε τη συμφωνία αφού δεν ήθελε να πληρώνεται σε ρούβλια. Το όνομα του όμως βρίσκεται μέσα σε ολες τις λίστες των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ και μάλλον είναι θέμα χρόνου η πώλησή του από την ομάδα της Ρώμης.

17317925


(Ο Παπασταθόπουλος (δ) με το Ριμπέρι της Μπάγερν - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA /BERND THISSEN)

Στην 3η θέση παραμένει με αποδοχές λίγο πάνω από τα 1,7 εκατ. € ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που ανανέωσε το συμβόλαιό του τον Οκτώβριο του 2015 (έως το 2019) με τη Ντόρτμουντ. Εξαιρετικά είναι και τα χρήματα του Γιάννη Φετφατζίδη με 1,5 εκατ. € στην Αλ Αχλί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ