ΣΠΟΡ

Το δαχτυλίδι που θα φορέσει ο Νίκος Γκάλης στο Hall of Fame (vid)

Το δαχτυλίδι που θα φορέσει ο Νίκος Γκάλης στο Hall of Fame (vid)
Αντίστροφη μέτρηση για την είσοδο του Νίκου Γκάλη στο Hall of Fame EUROKINISSI / MOTION TEAM / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Η μεγαλη στιγμή για το Νίκο Γκάλη και το Ελληνικό μπάσκετ πλησιάζει. Σε τρία 24ωρα ο "γκάνγκστερ" θα είναι και με την βούλα μέλος της "τάξης του 2017" στο Hall of Fame του μπάσκετ, σε μια λαμπρή τελετή που θα γίνει την Παρασκευή στη Μασσαχουσέτη.

Ο Νίκος Γκάλης μπαίνει στο πάνθεον του παγκόσμιου μπάσκετ, αφού γίνεται μόλις ο 6ος μη Αμερικανός, που δεν έχει αγωνιστεί στο NBA και θα μπει στο Hall Of Fame: Σεργκέι Μπέλοφ (1992), Κρέσιμιρ Τσόσιτς(1996), Ντίνο Μενεγκίν (2003), Ντράζεν Νταλίμπαγκιτς (2004) και Όσκαρ Σμιντ (2013) ήταν οι προηγούμενοι, ενώ Ντράζεν Πέτροβιτς (2002), Άρβιντας Σαμπόνις (2011), Σαρούνας Μαρτσουλιόνις (2014) και Γιάο Μινγκ (2016), επίσης μέλη του, έχουν αγωνιστεί στο NBA.

Το διήμερο των εκδηλώσεων στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame από τις 7 έως τις 9 Σεπτεμβρίου θα συγκεντρώσει τα φώτα του παγκόμσιου μπάσκετ και ο Νίκος Γκάλης θα φορέσει το ειδικό δαχτυλίδι, που έχει σχεδιαστεί για τα μέλη του κλειστού αυτού κλαμπ των κορυφαίων του μπάσκετ και φέρει το όνομα εκάστου.

Ο Γκάλης θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί και πάλι με έναν άνθρωπο, με τον οποίο οι μονομαχίες του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ έγραψαν ιστορία, αφού ο Μπομπ Μάκαντου, άσσος της Τρέισερ Μιλάνο στα ματς με τον Άρη, θα είναι εκείνος που θα τον παρουσιάσει στο κοινό.

Μαζί με τον Γκάλη θα μπουν στο Hall of Fame και άλλα μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου μπάσκετ, με τα ονόματα του All Star Τρέισι Μακ Γκρέιντι, αλλά και του θρυλικού παράγοντα Τζέρι Κράουζε, που έφτιαξε τη μεγάλη ομάδα των Σικάγο Μπουλς να ξεχωρίζουν.

Τα εισιτήρια έχουν τεθεί σε κυκλοφορία και είναι πανάκριβα, για όσους θελήσουν να βρεθούν σε προνομικάες θέσεις στην αίθουσα της απονομής: 1000 $ το premium πακέτο και 500 $ για επιλογή θέσης στο θέατρο. Υπάρχει βέβαια και ο εξώστης με 99 $...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ