ΣΠΟΡ

Το «ευχαριστώ» του Νίκου Γκάλη στους φιλάθλους

Το «ευχαριστώ» του Νίκου Γκάλη στους φιλάθλους
Δημόσια τοποθέτησ του Νίκου Γκάλη μετά την είσοδο του στο Hall of Fame EUROKINISSI SPORTS / MOTION TEAM

Ο Νίκος Γκάλης ευχαρίστησε δημόσια τους φιλάθλους για τις αντιδράσεις, τα σχόλια και την υποδοχή που του επεφύλαξαν στην επιστροφή στην Ελλάδα, μετά την τελετή εισόδου στο Hall of Fame του μπάσκετ.

Χιλιάδες ήταν τα σχόλια απλών φιλάθλων και επωνύμων αθλητών για τη μεγάλη διάκριση του Νίκου Γκάλη αλλά και του Ελληνικού μπάσκετ από τα ξημερώματα του Σαββάτου και την εκδήλωση στις ΗΠΑ.

Η υποδοχή όμως του "γκάνγκστερ" στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" από τους οργανωμένους του Άρη, αλλά και απλούς φιλάθλους, συγκίνησε το Νίκο Γκάλη, που ένιωσε την ανα΄γκη να τοποθετηθεί δημόσια.

1 4224466 1


(Συγκινημένος ο Νίκος Γκάλης δείχνει το δαχτυίδι του Hall of Fame - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / MOTION TEAM)

Στο λογαριασμό του στο Twitter έκανε μια απλή ανάρτηση με ένα δημόσιο "ευχαριστώ".

Ακολούθησε μια πιο μακροσκελή τοποθέτηση στη σελίδα του Νίκου Γκάλη στο Facebook.

"Επιστρέφοντας χθες στη χώρα μου μετά από την είσοδό μου στο Hall of Fame, είχα τη χαρά να συναντήσω στο αεροδρόμιο πλήθος κόσμου που με υποδέχτηκε με ενθουσιασμό και αγάπη που μου έφεραν στο μυαλό μνήμες από την ένδοξη εποχή της αθλητικής μου καριέρας. Ευχαριστώ θερμότατα όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και όσους χαίρονται με τη χαρά μου.

1 4224470


(Δημόσια ευχαρίστησε τους φιλάθλους ο Νίκος Γκάλης - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / MOTION TEAM)

Αισθάνομαι ευλογημένος που έζησα αυτή τη συγκλονιστική εμπειρία και εύχομαι να έδωσα χαρά σε όσο το δυνατό περισσότερους. Ένα κομμάτι της επιτυχίας μου είναι δικό σας. Κι ένα κομμάτι της καρδιάς μου σας ανήκει".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ