ΣΠΟΡ

Η βραδιά της ΠΑΕ ΟΦΗ για τον Ευγένιο Γκέραρντ (pics+vids)

Η βραδιά της ΠΑΕ ΟΦΗ για τον Ευγένιο Γκέραρντ (pics+vids)
Συγκινητική εκδήλωση προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ ετοίμασε η ΠΑΕ ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Μια συγκινητική βραδιά έζησαν οι φίλοι του ΟΦΗ στο γήπεδο του Ηρακλείου και την εκδήλωση που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για να τιμήσει τον Ευγένιο Γκέραρντ. Η ονοματοδοσία της Θύρας 9 στο "Γεντί Κουλέ" ήταν η κορύφωση της βραδιάς, που ολοκληρώθηκε με μια μεγάλη συναυλία και την παρουσίαση της ομάδας.

Θύρα 9 Ευγένιος Γκέραρντ

Λόγοι υγείας κράτησαν μακριά από το γήπεδο τον Ολλανδό τεχνικό, που έγραψε ιστορία στον πάγκο του ΟΦΗ και στα Ελληνικά γήπεδα. Όμως η παρουσία του Ευγένιου Γκέραρντ ήταν εκεί, ανάμεσα στον κόσμο που συγκεντρώθηκε για να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο, που πρόσφερε τόσα στο Κρητικό, αλλά και το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

4130361


(Ο Ευγένιος Γκέραρντ δεν μπόρεσε να βρεθεί στο γήπεδο λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)

Την ώρα της προβολής του βίντεο που ετοίμασε το ΚΡΗΤΗ TV για τον 77χρονο τεχνικό, όλοι ανατρίχιασαν και θυμήθηκαν τις μεγάλες στιγμές που έζησε ο ΟΦΗ με την καθοδήγηση του.

Ο γιος του, Μάνος Παπαδάκης ήταν έντονα φορτισμένος τη στιγμή που παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τους ανθρώπους του ΟΦΗ.

4226901


(Και οι οργανωένοι του ΟΦΗ τίμησαν τον Ευγένιο Γκέραρντ (αριστερά οι γιοί του Μηνάς και Μάνος) - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)

Και ο έτερος γιος του Μηνάς, ευχαρίστησε όλο το φίλαθλο κόσμο για την αναγνώριση στον Ευγένιο Γκέραρντ.

Τα αποκαλυπτήρια της Θύρας "Ευγένιος Γκέρανρτ" έγιναν απο τον Κρητικό Παραολυμπιονίκη Μανόλη Στεφανουδάκη, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα και αποθέωση απο τον κόσμο. Τοποθετήθηκε και μαρμάρινη επιγραφή, που αναφέρει: "Δόξα και τιμή στον άνθρωπο μας Ευγένιο Γκέραρντ. Σε ευχαριστούμε για τη συνολική σου προσφορά".

4226916


(Η επιγραφή στη Θύρα 9 - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)

Επιπλέον έγινε λίφτινγκ στον "θρόνο" του Ολλανδού προπονητή, που βρίσκεται πάνω απο τον πάγκο, στον οποίο έγραψε ιστορία με τον ΟΦΗ. Το ειδικό καρεκλάκι που έχει καταστευαστεί για αυτόν, τιμής ενεκεν για να παρακολουθεί όποτε επιθυμεί τα παιχνίδια του ΟΦΗ.

4226896


(Ο "θρόνος" του Ευγένιου Γκέραρντ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)

Βραβεύσεις και γλέντι

Υπήρξαν και άλλες τιμητικές βραβεύσεις. Στο βοηθό του Γκέραρντ, Άρη Βασιλείου και το γυμναστή της ομάδας Γιώργο Παρασύρη. Μια ξεχωριστή βράβευση στη μνήμη του Θόδωρου Βαρδινογιάννη, διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ ΟΦΗ και ειδικές βραβεύσεις σε παλιούς προέδρους: στη μνήμη του Μύρου Μαθιουδάκη, και σε δυο εν ζωή προέδρους της ομάδας, το Νίκο Δουλουφάκη και τον Γιάννη Παπαματθαιάκη.

4226888


(Ειδικές βραβεύσεις - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)

Βραβεύτηκαν ακόμη οι Κρητικοί παίκτες του Κυπελλούχου ΟΦΗ το 1987 (Μύρων Σηφάκης, Γιώργος Βλαστός, Νίκος Νιόπλιας, Μίλτος Ανδρεανίδης, Χρήστος Καρυώτης, Γιάννης Μαρινάκης, Στέφανος Βάβουλας) και ένας από τους πιστούς υπαλλήλους της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μανόλη Τζιρίτα.

4226914


(Η παρουσίαση της ομάδας για τη νέα σεζόν - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)

Η βραδιά έκλεισε με την παρουσίαση της ομάδας της νέας χρονιάς και της φανέλας για τη σεζόν 2017-18 και με μια μεγάλη συναυλία από ντόπιους καλλιτέχνες.

4226902


(Με συναυλία ολοκληρώθηκε η βραδιά στο Γεντί Κουλέ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ