ΣΠΟΡ

Ο πρόεδρος της Σιόν έδειρε πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ (vid)

Ο πρόεδρος της Σιόν έδειρε πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ (vid)
Θύμα επίθεσης από τον πρόεδρο της Σιόν έπεσε ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ Ρολφ Φρίνγκερ EPA/URS FLUEELER

Απίστευτα σκηνικά στο Ελβετικό πρωτάθλημα, με τον πρόεδρο της Σιόν να επιτίθεται στον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ Ρολφ Φρίνγκερ, μετα το τέλος της αναμέτρησης με τη Λουγκάνο. Αφορμή ήταν τα σχόλια του Αυστριακού προπονητή, που τώρα εργάζεται ως τηλεσχολιαστής.

Ο 60χρονος Αυστριακός προπονητής έχει μεγάλη καριέρα στο Ελβετικό ποδόσφαιρο, φτάνοντας μέχρι τον πάγκο της Εθνικής Ελβετίας το 1996. Τελευταία του ομάδα ήταν η Ζυρίχη το 2012, ενώ τη διετία 2004-2005 ο Φρίνγκερ είχε καθίσει και στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Έκτοτε εργαζόταν στην Ελβετική τηλεόραση, ως τηλεσχολιαστής.

Το βράδυ της Πέμπτης και μετά το τέλος του αγώνα Λουγκάνο-Σιόν 1-2, ο πρόεδρος της δεύτερης, Κριστιάν Κόνσταντιν, του επιτέθηκε στον αγωνιστικό χώρο και η κάμερα τον κατέγραψε να τον έχει ρίξει στον αγωνιστικό χώρο και να του δίνει ένα χαστούκι.

Ο Φρίνγκερ κατήγγειλε στον αέρα της Ελβετικής τηλεόρασης, τον πρόεδρο της Ελβετικής ομάδας, ότι τον κλώτσησε τόσο αυτός όσο και ο γιος του: "Πρώτα ήρθε ο γιος του Κονσταντίν, μου έδωσε τρία-τέσσερα χτυπήματα. Δεν ανέδρασα γιατί σκεφτομουν, δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Ακολούθησε ο Κονσταντίν που με κλωτσούσε στην πλάτη και τα οπίσθια".

18304800


(Ο πρέοδρος της Σιον Κριστιάν Κόνσταντιν - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / MARTIAL TREZZINI)

Ο πρόεδρος της Σιόν παραδέχθηκε δίχως πρόβλημα το επεισόδιο: "Ο Ρολφ Φρίνγκερ μου έκανε κριτική αυτή την εβδομάδα και μου συμπεριφέρθηκε άσχημα. Τακτοποίησα την κατάσταση μαζί του. Τον χτύπησα και τον κλότσησα στα οπίσθια. Δεν είναι σωστό να φέρεσαι έτσι, αλλά όταν δέχεσαι επίθεση πρέπει να προστατεύεις τον εαυτό σου". O Κόνσταντιν υπήρξε τερματοφύλακας της Λουγκάνο και είναι αρχιτέκτονας. Ανέλαβε τη Σιόν μετά την πτώχευσή της το 2003 και έχει το χόμπι να "αλλάζει" προπονητές.

Ο Φρίνγκερ πριν λίγες ημέρες είχε χαρακτηρίσει τον Κονσταντίν ως "νάρκισσο, που νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του" σε ένα από τα σχόλια του τις περασμένες ημέρες. Πλέον θα κινηθεί νομικά εναντίον του Ελβετού παράγοντα τις επόμενες ημέρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ