ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός: Τέλος ο Μπεσνίκ Χάσι μετά την ήττα από την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Τέλος ο Μπεσνίκ Χάσι μετά την ήττα από την ΑΕΚ
Τελευταίο ματς του Μπεσνίκ Χάσι στον πάγκο του Ολυμπιακού το ντέμρπυ με την ΑΕΚ ΑΠΕ ΜΠΕ / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Η ήττα από την ΑΕΚ στο ντέρμπυ οδήγησε στη λύση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Μπεσνίκ Χάσι. Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό ενημέρωσαν τον Χάσι για την απόφασή τους και απομένει η επιβεβαίωση με τις επίσημες ανακοινώσεις. Στο ματς με τη Γιουβέντους θα κοουτσάρει πιθανότατα ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Μπορεί ο Μπεσνίκ Χάσι να έλεγε στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ και την ανατροπή στο σκορ, ότι δεν σκέφτεται το μέλλον του, όμως η διοίκηση του Ολυμπιακού είχε διαφορετική άποψη. Μετά από 109 ημέρες συνεργασίας, αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα και να τον αντικαταστήσει.

4237822


(Τέλος ο Μπεσνίκ Χάσι από τον Ολυμπιακό - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)

Αμέσως μόλις επέστρεψε η αποστολή στου Ρέντη, έγινε έκτακτη σύσκεψη και αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Μπεσνίκ Χάσι από το βράδυ της Κυριακής. Τον ενημέρωσαν αμέσως μετά, ενώ τη Δευτέρα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

4238189


(Ο Μπεσνίκ Χάσι στη Σ/Τ του ντέρμπυ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Η επόμενη ημέρα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πιθανότερη λύση είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης να κοουτσάρει τον Ολυμπιακό με τη Γιουβέντους, εφόσον βρεθεί λύση με την ΕΠΟ. Το συμβόλαιό του με την εθνική Ελπίδων λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου, και θα γίνει προσπάθεια να ολοκληρωθεί άμεσα και κάτσει στον πάγκο των ερυθρόλευκων την Τετάρτη στο Τορίνο, ενώ στη συνέχεια θα είναι στο προπονητικό τημ.

11878335


(Και πάλι στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Αντώνης Νικοπολίδης - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ)

16327297

Το ρεπορτάζ αναφέρει επίσης ότι ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού θα είναι κάποιος, που έχει εργαστεί στην Ελλάδα και ο Γκουστάβο Πογιέτ, πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, που έφυγε από την Κίνα, φέρεται φαβορί για τη θέση. Επίσης κυκλοφόρησαν τα ονόματα του Χάβι Γκράθια (επίσης έχει εργαστεί στην Ελλάδα) αλλά και του Αϊτόρ Καράνκα.
(Υποψήφιος προπονητής του Ολυμπιακού ο Γκουστάβο Πογιέτ - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA)

Περίπου 50 οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν στου Ρέντη και συζήτησαν σε ήρεμο κλίμα με κάποιους παίκτες της ομάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ