ΣΠΟΡ

Champions League: Χωρίς Καπίνο στο Τορίνο ο Ολυμπιακός

Champions League: Χωρίς Καπίνο στο Τορίνο ο Ολυμπιακός
Εκτός αποστολής για τον αγώνα με τη Γιουβέντους ο Στέφανος Καπίνο EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN

Ο Στέφανος Καπίνο έμεινε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους την Τετάρτη, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Champions League. Ο διεθνής πορτιέρο δεν πήρε μέρος ούτε στην πρώτη προπόνηση του Τάκη Λεμονή.

Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι μετά το τέλος του ντέρμπυ με την ΑΕΚ, η διοίκηση του Ολυμπιακού αποφάσισε εκτός από την λύση της συνεργασίας με τον Μπεσνίκ Χάσι, να θέσει στο αγωνιστικό περιθώριο και το Στέφανο Καπίνο.

1 4238222


(Χωρίς τον Καπίνο η αποστολή του Ολυμπιακού για το Τορίνο - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)

Επισήμως δεν υπήρξε κάποια ανακοίνωση, όμως ο Καπίνο απουσίαζε από την προπόνηση της Δευτέρας και το όνομά του δεν είναι στη λίστα των 21 παικτών, που θα ταξιδέψουν αύριο για το Τορίνο. Σε αυτή επιστρέφει ο Μποτία, που προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες.

4224832


(21 παίκτες θα ταξιδέψουν στο Τορίνο - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)

Προτό, Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Κούτρης, Μποτία, Ένγκελς, Νικολάου, Ρομαό, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ, Ζιλέ, Οτζίτζα, Καρσελά, Φορτούνης, Μάριν, Πάρντο, Σεμπά, Τζούρτζεβιτς, Εμενίκε, Μπεν είναι οι επιλογές του Τάκη Λεμονή.

Η ομιλία του Λεμονή

Να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του προσπάθησε ο Τάκης Λεμονής στην πρώτη του ομιλία, δείχνοντας ότι όλα ξεκινούν από την αρχή.

4094135


(Αισιόδοξος για τη συνέχεια εμφανίστηκε στους παίκτες του ο Τάκης Λεμονής - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

«Αρκετοί από εσάς ξέρετε πως είμαι χρόνια στον Ολυμπιακό και πως γυρίζω ξανά στην ομάδα. Ξέρω καλά την ομάδα και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το τι πρέπει να γίνει για να τα καταφέρουμε. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί και γερά και με καλή ψυχολογία για να πετύχουμε τους στόχους μας. Να πετύχουμε για τον Ολυμπιακό, για εμάς, για την διοίκηση που μας στηρίζει και μας εμπιστεύεται και για τον κόσμο μας. Φυσικά και θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε πράξη όσα πρέπει. Να γνωρίζετε πως είμαι εδώ για εσάς και για να ξεπεράσουμε όλα όλοι μαζί. Θα έχετε όλοι τις ευκαιρίες σας να παίξετε, να προσφέρετε και να δείξετε το τι μπορείτε να κάνετε. Όλοι μαζί να πετύχουμε για τον Ολυμπιακό».

Το νέο επιτελείο

Αλλαγές είχαμε σε όλο το επιτελείο του Ολυμπιακού μετά την αποχώρηση του Μπεσνίκ Χάσι. Ο Χρήστος Κόντης και ο Μιχάλης Καβαλιέρης θα είναι οι δύο βοηθοί του Τάκη Λεμονή, ο Γιάννης Ντουρουντάς υπεύθυνος φυσικής κατάστασης, ενώ ο μόνος που διατηρήθηκε από το προηγούμενο είναι ο υπεύθυνος αποκατάστασης Δημήτρης Μπογατσιώτης.

4224926


(Νέο προπονητικό τημ στον Ολυμπιακό - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)

Αίσθηση προκαλεί η πρόσληψη του Παναγιώτη Αγριογιάννη, ως προπονητή τερματοφυλάκων, αντί του Ράντου. Ο Αγριογιάννης είχε το ίδιο πόστο στον Παναθηναϊκό για 9 χρόνια (2006-2015) και θεωρείται πως «ανέστησε» την καριέρα του Ορέστη Καρνέζη και αυτός που ανακάλυψε τον Στέφανο Καπίνο. Μένει να δούμε τι θα γίνει τελικά με το διεθνή Έλληνα πορτιέρο και εάν θα υπολογίζεται από τον Τάκη Λεμονή.

«Λευκή ισοπαλία» στα Πηγάδια

Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα της 5η αγωνιστικής στη Super League Σουρωτή, σε ένα μέτριο παιχνίδι με ελάχιστες τελικές.

4238965


(Ο Μπρίτο έχασε την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ)

Η Ξάνθη θα μπορούσε πάντως να πάρει το τρίποντο, αλλά το σουτ του Μπρίτο στο 56 σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Super League Σουρωτή – 5η αγωνιστική

Σάββατο 23/9
Απόλλων-Πλατανιάς 0-1
Ατρόμητος-Λαμία 3-0
Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 2-0

Κυριακή 24/9
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
Κέρκυρα-Λεβαδειακός 1-1
Πανιώνιος-ΑΕΛ 4-1
ΑΕΚ-Ολυμπιακός 3-2

Δευτέρα 25/9
Ξάνθη-Αστέρας Τρ. 0-0

Super League Σουρωτή – 6η αγωνιστική

Σάββατο 30/9
Πλατανιάς-Παναιτωλικός (16.00)
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (18.15)
ΑΕΛ-ΠΑΟΚ (20.30)

Κυριακή 1/10
Ολυμπιακός-Ατρόμητος (16.00)
Κέρκυρα-Ξάνθη (18.15)
Λεβαδειακός-Απόλλων (18.15)
Αστέρας Τρ.-ΑΕΚ (20.30)

Δευτέρα 2/10
Λαμία-Πανιώνιος (19.30)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ