Santiago Solanas (Cisco): Η ψηφιακή εξέλιξη αλλάζει το παγκόσμιο τεχνολογικό τοπίο
BUSINESS

Santiago Solanas (Cisco): Η ψηφιακή εξέλιξη αλλάζει το παγκόσμιο τεχνολογικό τοπίο

Ο ισχυρός άνδρας της Cisco μιλά στο CNN Greece για τη «ψηφιακή δίνη», τις αλλαγές που έρχονται σε τεχνολογία, media και λιανεμπόριο-και στις οποίες πρέπει σύντομα να προσαρμοστούν όλοι οι άνθρωποι-, ενώ αναλύει θέματα ασφάλειας και κακόβουλων λογισμικών. 

Ο ισχυρός άνδρας της Cisco μιλά στο CNN Greece για τη «ψηφιακή δίνη», τις αλλαγές που έρχονται σε τεχνολογία, media και λιανεμπόριο-και στις οποίες πρέπει σύντομα να προσαρμοστούν όλοι οι άνθρωποι-, ενώ αναλύει θέματα ασφάλειας και κακόβουλων λογισμικών.

Η Cisco αποτελεί μία κορυφαία στον κόσμο πολυεθνική εταιρεία IT και δικτύωσης. Η εταιρεία-«ηγέτης» στον ψηφιακό μετασχηματισμό έχει έδρα το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια. Σχεδιάζει και εμπορεύεται ηλεκτρονικά προϊόντα, συσκευές δικτύωσης υπολογιστών, και προϊόντα και υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών. Μάλιστα, έχει περισσότερους από 70.000 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο. Η μετοχή της εισήχθη στον δείκτη Dow Jones στις 8 Ιουνίου 2009, και συμπεριλαμβάνεται επίσης στους καταλόγους S&P 500 Index, Russell 1000 Index, NASDAQ 100 Index και Russell 1000 Growth Stoc.