Βαρβάρα Αυδή (Yades Greek Historic Hotels): Κάθε κατάλυμα πρέπει να αποτελεί προορισμό
BUSINESS

Βαρβάρα Αυδή (Yades Greek Historic Hotels): Κάθε κατάλυμα πρέπει να αποτελεί προορισμό

Η Βαρβάρα Αυδή ίδρυσε το 2005 το ελληνικό δίκτυο Υάδες Greek Historic Hotels προκειμένου να εντάξει την Ελλάδα στο χάρτη του ιστορικού και πολιτιστικού τουρισμού της Ευρώπης. 

Η Βαρβάρα Αυδή ίδρυσε το 2005 το ελληνικό δίκτυο Υάδες Greek Historic Hotels προκειμένου να εντάξει την Ελλάδα στο χάρτη του ιστορικού και πολιτιστικού τουρισμού της Ευρώπης. Όλα τα ξενοδοχεία που επιλέγονται από το ελληνικό δίκτυο Υάδες αποτελούν μέλη του οργανισμού των Historic Hotels of Europe. Η Βαρβάρα Αυδή είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού από το 2009, κατέχει τη θέση του Προέδρου, και μιλά στο CNN Greece «τόσο για το στοίχημα των 365 ημέρων και 12 μηνών, όσο και για το στοίχημα των Ασιατικών αγορών». Μάλιστα, σχολιάζει τη φορολόγηση στον κλάδο του τουρισμού.

Με δυναμική παρουσία στον πολιτιστικό και ιστορικό τουρισμό, ο οργανισμός Historic Hotels of Europe είναι ένας από τους 20 μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς οργανισμούς παγκοσμίως, και αποτελεί τη σύμπραξη 18 εθνικών ξενοδοχειακών δικτύων σε όλη την Ευρώπη, ενώ εκπροσωπεί 594 πολυτελή ιστορικά ξενοδοχεία μέλη με συνολικά 19800 δωμάτια.