BREAKING NEWS

Αντώνης Σταύρου

President & CEO of Kastelorizo Group

Όσοι τον γνωρίζουν, τον χαρακτηρίζουν ως «τον εστιάτορα που ανέβασε το ψάρι στο βουνό». Ο ιδιοκτήτης του ομίλου Καστελόριζο, Αντώνης Σταύρου μπορεί να άρχισε ως βοηθός σερβιτόρου, ωστόσο σήμερα διοικεί έναν όμιλο επιχειρήσεων εστίασης και ιχθυοκαλλιεργειών, με ετήσιο τζίρο 17 εκατ. ευρώ! Ο Όμιλος Καστελόριζο αποτελεί μία επιχειρηματική μονάδα, με ιστορία 35 ετών στον κλάδο της εστίασης. Περιλαμβάνει μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας. Ο Αντώνης Σταύρου, ιδιοκτήτης των εστιατορίων Καστελόριζο και του ομώνυμου ομίλου επιχειρήσεων, μιλά στο CNN Greece για την κρίση στο χώρο της εστίασης αλλά και την γραφειοκρατία που «κυνηγά» όσους θέλουν να κάνουν μία επιχειρηματική προσπάθεια. 

Newsletter ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΗ
Όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο email σας. Με την εγγραφή σας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης