Ιάκωβος Καργαρώτος (Παπαστράτος): Σχεδιάζουμε ένα μέλλον απαλλαγμένο από τον καπνό του τσιγάρου
BUSINESS

Ιάκωβος Καργαρώτος (Παπαστράτος): Σχεδιάζουμε ένα μέλλον απαλλαγμένο από τον καπνό του τσιγάρου

Η Παπαστράτος, θυγατρική εταιρία της Philip Morris International (PMI), είναι μία από τις σημαντικότερες εταιρείες καπνικών προϊόντων στην Ελλάδα.

Με έδρα τον Ασπρόπυργο, η εταιρεία προσφέρει περισσότερες από 800 άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Παπαστράτος περιλαμβάνει το κορυφαίο παγκοσμίως σήμα Marlboro, το Philip Morris, το L&M, τον ιστορικό ΑΣΣΟ, αλλά και το πρώτο νέο καπνικό προϊόν δυνητικά μειωμένου κινδύνου σε σχέση με τα συμβατικά τσιγάρα, το IQOS. Ο αντιπρόεδρος της Παπαστράτος, Ιάκωβος Καργαρώτος μιλά στο CNN Greece για την μακρά ιστορία της εταιρείας, τη δυναμική επιχειρηματική της πορείας, αλλά και τους ταλαντούχους ανθρώπους της. Παράλληλα, επισημαίνει με νόημα ότι «η εταιρεία οικοδομεί το μέλλον της με προϊόντα που δεν παράγουν καπνό». Ο Ιάκωβος Καργαρώτος περιγράφει στο CNN Greece το νέο καινοτόμο προϊόν, IQOS, και επιπλέον αναλύει το σύστημα θέρμανσης καπνού που βασίζεται στην τεχνολογία heat -not-burn.

Με έδρα τον Ασπρόπυργο, η εταιρία προσφέρει περισσότερες από 800 άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Παπαστράτος περιλαμβάνει το κορυφαίο παγκοσμίως σήμα Marlboro, το Philip Morris, το L&M, τον ιστορικό ΑΣΣΟ, αλλά και το πρώτο νέο καπνικό προϊόν δυνητικά μειωμένου κινδύνου σε σχέση με τα συμβατικά τσιγάρα, το IQOS.

Ο αντιπρόεδρος της Παπαστράτος, Ιάκωβος Καργαρώτος μιλά στο CNN Greece για την μακρά ιστορία της εταιρείας, τη δυναμική επιχειρηματική της πορείας, αλλά και τους ταλαντούχους ανθρώπους τους… Παράλληλα, επισημαίνει με νόημα ότι «η εταιρεία οικοδομεί το μέλλον της με προϊόντα που δεν παράγουν καπνό». Ο Ιάκωβος Καργαρώτος περιγράφει στο CNN Greece το νέο καινοτόμο προϊόν, IQOS, από την Philip Morris, και επιπλέον αναλύει το σύστημα θέρμανσης καπνού που βασίζεται στην τεχνολογία heat -not-burn.