Γιάννης Καμπούρης (ELAWON): «Από το μέλι στο... πέστο!»
BUSINESS

Γιάννης Καμπούρης (ELAWON): «Από το μέλι στο... πέστο!»

Ένα success story, πολλές διακρίσεις, αμέτρητα βραβεία και μία ιστορία που κατάφερε να φτάσει σε δεκάδες χώρες του κόσμου... Ο φιλόλογος, Γιάννης Καμπούρης μιλά στο CNN Greece για τη μεγάλη του αγάπη, το ελαιόλαδο, αλλά και τα εκλεκτά προϊόντα που παράγει, τα οποία και κατάφερε να τα... «σερβίρει» ακόμη και σε Σαουδάραβες!

Πού να φανταζόταν ο CEO της ELAWON όταν ξεκινούσε, ότι από την ερασιτεχνική καλλιέργεια της ελιάς, θα έφτανε σήμερα να παράγει μεγάλες ποσότητες και να τό στέλνει ακόμη και στην Ιαπωνία! Αν και ο ίδιος φιλόλογος, δεν δίστασε από νωρίς να εκδηλώσει την αγάπη του για τη φύση και τα παρθένα μεσογειακά προϊόντα. Ο Γιάννης Καμπούρης δεν έκανε τίποτα άλλο, εκτός από το όνειρό του πραγματικότητα! Πίστεψε στον εαυτό του και στο... λάδι! Ο CEO της ELAWON μιλά στο CNN Greece για την πορεία της επιχείρησής του, τους 7 εργαζόμενούς του που έγιναν 32, αλλά και τις προσδοκίες του.

Ο Γιάννης Καμπούρης μεταξύ άλλων, απέσπασε ασημένιο μετάλλιο για τα οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά, τη γεύση και την ποιότητά του στο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου «Olive Japan» τον Απρίλιο του 2015, ενώ και το... χρυσό στο Ισραήλ, στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό ελαιόλαδου «Terra Olivo International Competition 2015», ο οποίος θεωρείται ο τρίτος κορυφαίος διαγωνισμός σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ένα success story, πολλές διακρίσεις, αμέτρητα βραβεία και μία ιστορία που που κατάφερε να φτάσει σε δεκάδες χώρες του κόσμου... Ο φιλόλογος, Γιάννης Καμπούρης μιλά στο CNN Greece για τη μεγάλη του αγάπη, το ελαιόλαδο, αλλά και τα εκλεκτά προϊόντα που παράγει, τα οποία και κατάφερε να τα... «σερβίρει» ακόμη και σε Σαουδάραβες! Πού να φανταζόταν ο CEO της ELAWON όταν ξεκινούσε, ότι από την ερασιτεχνική καλλιέργεια της ελιάς, θα έφτανε σήμερα να παράγει μεγάλες ποσότητες και να τό στέλνει ακόμη και στην Ιαπωνία! Αν και ο ίδιος φιλόλογος, δεν δίστασε από νωρίς να εκδηλώσει την αγάπη του για τη φύση και τα παρθένα μεσογειακά προϊόντα.

Ο Γιάννης Καμπούρης δεν έκανε τίποτα άλλο, εκτός από το όνειρό του πραγματικότητα! Πίστεψε στον εαυτό του και στο... λάδι! Ο CEO της ELAWON μιλά στο CNN Greece για την πορεία της επιχείρησής του, τους 7 εργαζόμενούς του που έγιναν 32, αλλά και τις προσδοκίες του. Ο Γιάννης Καμπούρης μεταξύ άλλων, απέσπασε ασημένιο μετάλλιο για τα οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά, τη γεύση και την ποιότητά του στο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου «Olive Japan» τον Απρίλιο του 2015, ενώ και το... χρυσό στο Ισραήλ, στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό ελαιόλαδου «Terra Olivo International Competition 2015», ο οποίος θεωρείται ο τρίτος κορυφαίος διαγωνισμός σε παγκόσμιο επίπεδο.