ΧΡΗΜΑ

ΔΥΠΑ: Συνεχίζονται τα δωρεάν e-Εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής

ΔΥΠΑ: Συνεχίζονται τα δωρεάν e-Εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής
EUROKINISSI (Φωτογραφία αρχείου)

Η δράση της ΔΥΠΑ για τα e-Εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής συνεχίζεται και τον Δεκέμβριο από εξειδικευμένα στελέχη και απευθύνεται σε όσους αναζητούν εργασία και επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους στη διαχείριση της σταδιοδρομίας τους.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή (κλικ εδώ) και να παρακολουθήσουν τα διαδικτυακά εργαστήρια στις εξής θεματικές ενότητες:

• Πώς να δημιουργήσω ένα αποτελεσματικό βιογραφικό;

• Πώς να προετοιμαστώ σωστά για μια συνέντευξη;

• Ποια είναι τα βήματα για μια επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα;

• Πώς να δημιουργήσω ένα επιχειρηματικό σχέδιο;

• Τα κοινωνικά δίκτυα στην αναζήτηση εργασίας

Το πρόγραμμα των e-Εργαστηρίων του Δεκεμβρίου διαμορφώνεται ως εξής:

Στο κάθε εργαστήριο διάρκειας δύο ωρών υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων συμμετοχής (έως 50 άτομα) και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της συμμετοχής.

Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων ανά εργαστήριο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε παραπάνω από ένα εργαστήρια, εφόσον το επιθυμούν.

Στόχος των εργαστηρίων είναι οι συμμετέχοντες να ενημερωθούν και να ενεργοποιηθούν στην αναζήτηση κατάλληλης θέσης εργασίας ή/και να αναπτύξουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα, καθώς και να ενισχυθεί η απασχολησιμότητά τους μέσω ενός αποτελεσματικού βιογραφικού, της προετοιμασίας για συνεντεύξεις με επιχειρήσεις και της κατάλληλης χρήσης των μέσων επαγγελματικής κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ