ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το Honda CR-V, το No 1 SUV σε πωλήσεις παγκοσμίως, στην καλύτερη τιμή που έγινε ποτέ

Το Honda CR-V, το No 1 SUV σε πωλήσεις παγκοσμίως, στην καλύτερη τιμή που έγινε ποτέ

Δεν υπάρχει καλύτερη χρονική στιγμή προκειμένου να αποκτήσει κανείς το επιτυχημένο SUV της Honda. Κι αυτό, γιατί το Honda CR-V είναι πλέον πιο προσιτό από ποτέ, καθώς είναι διαθέσιμο μόλις από 27.750 ευρώ.  Μάλιστα, στις εκδόσεις 4WD το όφελος φτάνει τις 5.000 ευρώ. Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda στην Ελλάδα - προσφέρει εντελώς δωρεάν 5 χρόνια service, οδική βοήθεια και εγγύηση.

Η απόκτηση του CR-V στην πλέον συμφέρουσα τιμή μπορεί να γίνει και με ένα πολύ ανταγωνιστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με ονομαστικό επιτόκιο μόλις 5,9%, πλέον την εισφορά 0,6%.

Το Honda CR-V δεν είναι τυχαία το Νο1 SUV σε πωλήσεις παγκοσμίως. Οι λόγοι που το έχουν φέρει στην κορυφή είναι πολλοί, όπως το σύγχρονο, κομψό, λειτουργικό και άνετο εσωτερικό του.

HONDA CR V 2

Το CR-V διαθέτει ένα σύστημα αναδίπλωσης των πίσω καθισμάτων με μία κίνηση και μεταμορφώνεται έτσι σε ένα ευέλικτο όχημα, που συμπληρώνεται από έναν κορυφαίο σε χωρητικότητα χώρο αποσκευών 589 λίρων (1669 lt με πεσμένα τα πίσω καθίσματα και φόρτωση μέχρι την οροφή).

HONDA CR V 3

Η Honda είναι απόλυτα εστιασμένη στη δημιουργία οχημάτων με εξελιγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Έτσι, το CR-V διαθέτει το Σύστημα Ενεργής Πέδησης Πόλης (City-Brake Active System), που είναι ειδικά σχεδιασμένο για να βοηθά στην αποφυγή ή τη μείωση της σφοδρότητας των ατυχημάτων σε χαμηλές ταχύτητες, και άλλα συστήματα, μεταξύ των οποίων το Vehicle Stability Assist (Σύστημα Υποβοήθησης Σταθερότητας), τα Μπροστινά Προσκέφαλα Ελαχιστοποίησης Τραυματισμού, που μπορούν να ελαχιστοποιήσουν τη σοβαρότητα αυχενικού τραυματισμού, και το Emergency Stop Signal, που προειδοποιεί τους οδηγούς που ακολουθούν αν χρειαστεί να φρενάρετε απότομα.

HONDA CR V 4

Το CR-V είναι εφοδιασμένο με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Honda Connect με οθόνη αφής 7’’, το οποίο κρατά τους επιβάτες του CR-V συνδεδεμένους με όλα όσα αγαπούν. Μέσω αυτόματης σύνδεσης Wi-Fi ή μέσω του δρομολογητή Wi-Fi της κινητής τηλεφωνίας μπορούν να ακούν την αγαπημένη τους μουσική, να επιλέξουν ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλο τον κόσμο, να επικοινωνούν με τους φίλους τους και βέβαια να συνδέσουν μέσω Bluetooth το smartphone τους με το Honda Connect.

HONDA CR V 5

Το CR-V είναι γεμάτο από έξυπνες ιδέες και προηγμένη τεχνολογία για μέγιστη απόδοση και ευκολία. Διαθέτει τον νέο εξελιγμένο κινητήρα 1.6 i-DTEC diesel των 160 PS στις τετρακίνητες εκδόσεις του με ροπή 350Nm, για μεγαλύτερη ισχύ, ενώ οι 2WD εκδόσεις διατίθενται με τον 1.6 i-DTEC diesel κινητήρα των 120 PS με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Η ομαλή απόδοση ισχύος δεν εξαρτάται μόνο από τον κινητήρα και το σύστημα τετρακίνησης. Γι΄αυτό, οι 4WD εκδόσεις διατίθενται και με αυτόματο κιβώτιο 9 ταχυτήτων, που εξασφαλίζει πιο ομαλή επιτάχυνση και επιβράδυνση, αύξηση της απόδοσης του κινητήρα, οικονομία και μείωση των εκπομπών ρύπων. Έτσι, προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε πραγματικές συνθήκες.

HONDA CR V 6

Τον hi-tech χαρακτήρα του Honda CR-V ολοκληρώνει το σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου 4WD, το οποίο λειτουργεί αυτόματα όταν ανιχνεύεται απώλεια πρόσφυσης που προκαλείται από υγρές, παγωμένες ή ολισθηρές επιφάνειες, διασφαλίζοντας καλύτερη απόδοση στην κατανάλωση καυσίμου και προσφέροντας κράτημα και σταθερότητα.

HONDA CR V ANIGMA
HONDA CR V ANIGMA
HONDA CR V ANIGMA
HONDA CR V ANIGMA

ΔΗΜΟΦΙΛΗ