ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς η κάμερα του κινητού σας μπορεί να σας μετατρέψει σε… τεχνικούς

Πώς η κάμερα του κινητού σας μπορεί να σας μετατρέψει σε… τεχνικούς

Είναι γεγονός ότι τα σύγχρονα και «έξυπνα» τηλέφωνα έχουν λύσει τα χέρια μας σε πολλές περιπτώσεις και έχουν βελτιώσει κατά πολύ την καθημερινότητά μας, τόσο σε προσωπικό, όσο σε επαγγελματικό επίπεδο.

Πράγματι, σήμερα αρκεί ένα τηλέφωνο με μια καλή κάμερα για να κρατήσει μακριά πολλά από προβλήματα που ενδέχεται να περιπλέξουν τη ζωή μας. Για την ακρίβεια, στις μέρες μας οι κάμερες των κινητών μας τηλεφώνων μπορούν να λειτουργήσουν σαν πολυεργαλεία και να μας μετατρέψουν σε… τεχνικούς σε λίγα μόνο «κλικ». Είναι γεγονός και αυτό το γνωρίζουν ήδη πολλοί Έλληνες επαγγελματίες οι οποίοι χρησιμοποιούν μια καινοτόμα υπηρεσία η οποία ονομάζεται Ufixit.

Εμείς ενημερωθήκαμε για τη συγκεκριμένη υπηρεσία πριν από λίγο καιρό όταν ακούσαμε να μιλά για εκείνη μια Ελληνίδα επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη, η κυρία Ευαγγελία Βασιλειάδου. Αν και η ίδια δεν διαθέτει τεχνολογικές γνώσεις, κατάφερε να επιδιορθώσει μόνη της μια βλάβη που παρουσιάστηκε στον υπολογιστή της. Όλα τη βοήθεια της κάμερας του κινητού της τηλεφώνου.

1

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε κι εσείς πώς βήμα-βήμα και με τη σωστή καθοδήγηση μπορείτε να μετατραπείτε σε τεχνικούς και να λύνετε πλέον μόνοι σας τα τεχνολογικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν, ακόμη κι αν δεν διαθέτετε τις γνώσεις που απαιτούνται. Μια κάμερα, η σωστή καθοδήγηση και η υπηρεσία COSMOTE Ufixit είναι ό,τι χρειάζεστε.