ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το Q-Zone αλλάζει τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες του ιδιοκτήτη Mini Market&Μικρού Καταστήματος

Το Q-Zone αλλάζει τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες του ιδιοκτήτη Mini Market&Μικρού Καταστήματος

Η καθημερινότητα, χωρίς αμφιβολία είναι πιο δύσκολη από ποτέ για όλους τους εμπόρους, ιδιαίτερα  όλους όσοι δραστηριοποιούνται στη λεγόμενη μικρή λιανική. Και ενώ είναι πολλοί οι παράγοντες που δεν μπορεί κάποιος να επηρεάσει, η τεχνολογία, δίνει πλέον τη δυνατότητα στον νέο, δυναμικό επιχειρηματία να αναβαθμίσει τη δουλειά του, να αυξήσει την παραγωγικότητά του, να κρατήσει περισσότερο πιστούς τους πελάτες του και τελικά να αυξήσει τα εισοδήματα και τα κέρδη του.

Τα τελευταία χρόνια το Internet και οι Mobile συσκευές - τα Smarphones, τα Tablet & τα Laptops - έχουν αλλάξει τα πάντα στον τρόπο που επικοινωνούμε, εργαζόμαστε και διασκεδάζουμε. Αντίστοιχα, έχουν αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό την τρόπο που μπορεί κάποιος επιχειρηματίας να οργανώσει, να παρακολουθήσει και να μεγαλώσει τη δουλειά του.

Σήμερα, η Info Quest Technologies, η εταιρεία που για περισσότερα από 36 χρόνια πρωταγωνιστεί με προϊόντα και υπηρεσίες στην αγορά πληροφορικής και στηρίζει μαζί με τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της την ελληνική επιχείρηση, συνδυάζοντας τη γνώση των διεθνών εξελίξεων και της εγχώριας αγοράς, προτείνει μία καινοτομική και συγχρόνως απλή στην υλοποίηση, οικονομική λύση εμπορικής διαχείρισης, που μπορεί να αξιοποιηθεί από κάθε μέγεθος και τύπο επιχείρησης, δίνοντας μεγάλες δυνατότητες στον κάθε επιχειρηματία.

Το Q-Zone είναι μία 100% συνδρομητική εφαρμογή νέας γενιάς, που αξιοποιεί το Internet, τις φορητές συσκευές, καθώς και τις βέλτιστες πρακτικές από 300.000 επιχειρήσεις κάθε κλάδου που το χρησιμοποιούν διεθνώς. Το Q-Zone κάνει πραγματικά «έξυπνο» το ταμείο, αλλά και όλη τη διαχείριση της επιχείρησης, εξοπλίζοντας με σημαντικά εφόδια τον κάθε επιχειρηματία, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις νέες προκλήσεις..

Τι σημαίνει όμως αυτό πρακτικά; Ποιο είναι τελικά το όφελος που μπορεί κάποιος να έχει και τι καθημερινά προβλήματα μπορεί να λύσει χρησιμοποιώντας το Q-Zone; Πώς μπορεί να αναβαθμίσει τη λειτουργία του, να μειώσει το κόστος λειτουργίας ή ακόμα και να αυξήσει τον τζίρο της επιχείρησης.

Δείτε πώς 4 βασικά ερωτήματα, που απασχολούν τον σύγχρονο επιχειρηματία, βρίσκουν απάντηση με το Q-Zone:

  • Πώς μπορώ να ελέγχω εξ αποστάσεως την επιχείρησή μου και να κάνω δουλειά, ανά πάσα στιγμή;

Το Q-Zone δίνει τη δυνατότητα στον επιχειρηματία να είναι συνδεδεμένος με την επιχείρησή του συνεχώς, μιας και αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες του Internet και των ψηφιακών δεδομένων. Έτσι μπορεί να δει και να έχει άμεση ενημέρωση σε στοιχεία, όπως πωλήσεις και απόθεμα καθώς και πληθώρα reports κι όλα αυτά από το Smartphone, Tablet ή το Laptop του. Οποιαδήποτε λοιπόν στιγμή υπάρχει διαθέσιμη όλη η πληροφορία, άρα και η ευκαιρία για άμεσες παρεμβάσεις οι οποίες μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα σημαντικές.

  • Πώς μπορώ να «νοικοκυρέψω» λίγο το μαγαζί μου, να ξέρω κάθε στιγμή τι υπάρχει στην αποθήκη, πώς πάνε οι πωλήσεις, τι κάνουν οι υπάλληλοί μου;

Επιτέλους, χρησιμοποιώντας το Q-Zone, μπορεί κάποιος να νοικοκυρέψει εύκολα και γρήγορα την επιχείρησή του αποκτώντας άμεση πρόσβαση στα στοιχεία που καθορίζουν την αλυσίδα αγοράς-πώλησης. Μήπως πρέπει να παραγγελθούν προϊόντα στους προμηθευτές; Με μερικές απλές κινήσεις μπορείτε να έχετε άμεσα την πληροφορία. Η προσφορά που έχετε διαφημίσει έχει την ανταπόκριση που θα θέλατε, μήπως χρειάζεται βελτίωση; Δείτε τις πωλήσεις των συγκεκριμένων κωδικών και κρίνετε ανάλογα. Πολύ σημαντικό είναι επίσης να γνωρίζετε πώς αποδίδουν οι υπάλληλοί σας και να γλυτώσετε από τα όποια «λάθη» θα μπορούσαν να αποβούν ζημιογόνα.

  • Χρειάζομαι λύση loyalty, χωρίς να κάνω μεγάλα έξοδα ή να εκτυπώνω κάρτες/κουπόνια.

Με το Q-Zone, κάθε επιχειρηματίας έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει δυνατότητες που πραγματικά αναβαθμίζουν τον τρόπο προσέγγισης και επιβράβευσης των πελατών. Κάθε επιχείρηση μπορεί να παρακολουθεί την αγοραστική δραστηριότητα των πελατών της, και να δημιουργεί εύκολα προγράμματα επιβράβευσης χωρίς την ανάγκη καρτών ή κουπονιών παρά μόνο πχ χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό τους. Δημιουργείται έτσι μία αμφίδρομη σχέση όπου ο πελάτης επιστρέφει για αγορές. Ίσως γνωρίζετε ότι, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της ClientIQ που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο, «το 80% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι κάνουν συστηματική χρήση των προγραμμάτων loyalty που έχουν στην κατοχή τους, ενώ το 60% των ερωτηθέντων επιλέγουν συχνότερα για τις αγορές τους εταιρείες οι οποίες τους προσφέρουν επιβράβευση».

  • Έχω αλυσίδα καταστημάτων και χρειάζομαι κεντρική διαχείριση.

Το Q-Zone παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης πολλαπλών θέσεων, αποθηκών και καταστημάτων μέσα από ένα απλό μενού διαχείρισης. Με τον τρόπο αυτό ο επιχειρηματίας έχει όλη την πληροφορία συγκεντρωμένη, κάτι το οποίο σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν εξαιρετικά χρονοβόρο, με μεγάλη πιθανότητα λάθους και που τελικά θα μεταφραζόταν σε κόστος για την επιχείρηση.

Και πολλά ακόμα …

Το Q-ZONE καλύπτει όλα τα παραπάνω, και διαθέτει τις προδιαγραφές που χαρακτηρίζουν κάθε σύγχρονη επιχείρηση, παρέχοντας πολλαπλά πλεονεκτήματα:

  • Λειτουργία με μηνιαία συνδρομή, ανά ταμείο και υποκατάστημα με πολύ χαμηλό κόστος
  • Πολύ απλή υλοποίηση και εύκολη χρήση
  • Χωρίς απαιτήσεις εγκατάστασης
  • Δυνατότητα για έλεγχο και πρόσβαση στα δεδομένα της επιχείρησης οποιαδήποτε στιγμή, μέσω του κινητού/tablet/υπολογιστή
  • Υποστήριξη κεντρικής διαχείρισης αποθήκης
  • Πολλαπλές δυνατότητες διαχείρισης πελατών
  • Δυνατότητα επιβράβευσης πελατών/εφαρμογή loyalty
  • Πλήθος αναφορών (reporting)
  • Διασύνδεση με POS πιστωτικών καρτών
  • Online και Offline λειτουργία

Η αξία που μπορεί να αποκομίσει κάποιος από μια εφαρμογή όπως το Q-Zone είναι η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στον ανταγωνισμό αλλά και ο νέος πιο αποτελεσματικός τρόπος διαχείρισης κάθε επιχείρησης.

Μάθετε περισσότερα στο www.Q-zone.gr και ζητήστε δωρεάν demo για 1 μήνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ