ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Υποδεχτείτε αυτές τις λαμπερές ημέρες χαρίζοντας στους αγαπημένους σας το απόλυτο «gift to give»

Υποδεχτείτε αυτές τις λαμπερές ημέρες χαρίζοντας στους αγαπημένους σας το απόλυτο «gift to give»

Ένα ταξίδι στην πιο μαγική εποχή του χρόνου ξεκινάει! Εορταστικά φωταγωγημένες πόλεις και εντυπωσιακά έλατα με εκατοντάδες χρωματιστά λαμπιόνια μας ταξιδεύουν σε παραμυθένια σκηνικά ενώ χριστουγεννιάτικες μελωδίες συνθέτουν ένα μαγευτικό κονσέρτο χαράς. Λίγοι καλοί φίλοι και αγαπημένοι συγγενείς έρχονται να συμπληρώσουν την εορταστική ατμόσφαιρα, η οποία συνιστά την καλύτερη ευκαιρία για ευφάνταστα δώρα «πασπαλισμένα» με τη μαγεία των ημερών.

Λίγες ημέρες πριν κλείσει η αυλαία του 2017, σηματοδοτώντας την έλευση της νέας χρονιάς, το Johnnie Walker μας μυεί στο πνεύμα των γιορτών μέσα από το σκωτσέζικο έθιμο του «ποδαρικού», το οποίο υπαγορεύει ότι το πρώτο πρόσωπο που θα περάσει το κατώφλι ενός σπιτιού το νέο έτος πρέπει να μπει με το δεξί πόδι κρατώντας ένα δώρο, παραδοσιακά ένα μπουκάλι ουίσκι. Και όταν το δώρο είναι η επιτομή του σκωτσέζικου blended ουίσκι που επιφυλάσσει μια μοναδική γευστική εμπειρία, η πιθανότητα να απογοητεύσεις απλά εκμηδενίζεται.

Τη φετινή εορταστική περίοδο, το εκλεκτό Johnnie Walker, μας προσκαλεί να διαδώσουμε την πιο χαρούμενη χριστουγεννιάτικη διάθεση και να γιορτάσουμε την πιο festive εποχή του χρόνου, χαρίζοντας στα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα ένα πραγματικά σπάνιο και πολυτελές δώρο. Δίνοντας τη δική του γιορτινή πινελιά, μας συστήνει δύο ξεχωριστές προτάσεις που φέρουν εορταστική αύρα και αντιπροσωπεύουν το ιδανικό δώρο για τις στιγμές που ξαναβρισκόμαστε με τα πρόσωπα που κατέχουν ξεχωριστή θέση στη ζωή σας. Τις αξιομνημόνευτες στιγμές που αξίζουν να τις μοιραστούμε και μας εμπνέουν να συνεχίσουμε.

H ειδικά σχεδιασμένη έκδοση για τις γιορτινές μέρες, Johnnie Walker Blue Label Tom Dixon Limited Edition φέρει την υπογραφή του διάσημου Βρετανού designer Tom Dixon και συνοδεύει άριστα την πιο ατμοσφαιρική εποχή του χρόνου που είναι συνυφασμένη με στιγμές πολυτέλειας. Θέτοντας στο επίκεντρο τον περιπατητή – σύμβολο του Johnnie Walker, η συλλεκτική φιάλη αναδεικνύει μοναδικά το χαρακτήρα του Johnnie Walker Blue Label που αποτελεί σημείο αναφοράς για την αριστεία του blending, ενώ ταυτόχρονα αποτυπώνει τις τεχνικές που δοκιμάζει επί δεκαετίες ο σπεσιαλίστας του σχεδιασμού φωτιστικών και επίπλων επάνω στο μέταλλο. Στοιχεία όπως οι χάλκινες προεκτάσεις μας μεταφέρουν νοερά στις φιάλες χαλκού των παραδοσιακών σκωτσέζικων αποστακτηρίων, καθιστώντας το ένα εκλεπτυσμένο δώρο για τους απαιτητικούς λάτρεις των εκλεκτών αποσταγμάτων.

2 copy

Το πιο δημοφιλές Scotch ουίσκι στον κόσμο, παράλληλα, συναντά την street art και μας συστήνει την συλλεκτική σειρά συσκευασιών Johnnie Walker Artist Series by Tristan Eaton σε συνεργασία με τον διακεκριμένο graffiti artist Tristan Eaton, ο οποίος εμπνεόμενος από το παραμυθένιο σκωτσέζικο τοπίο και το φυσικό τοπίο των αποστακτηρίων του Johnnie Walker δημιουργεί περίτεχνες συσκευασίες που πλαισιώνουν τα Johnnie Walker Black Label & Johnnie Walker Red Label και θα συγκινήσουν τους πιο ένθερμους οπαδούς της σύγχρονης τέχνης.

3 copy

Την πλούσια οικογένεια του Johnnie Walker πλαισιώνει και το Johnnie Walker Gold Label Reserve, το απόλυτο blend για κάθε ξεχωριστό εορτασμό. Πολυτελές, κρεμώδες και με τόνους μελιού, αποτελεί την επιτομή της αρμονικής συνύπαρξης των ουίσκι από την περιοχή Speyside και από τα Highland με μια μόλις υποψία της γεύσης καπνού από τις δυτικές ακτές και προορίζεται για αξέχαστες γιορταστικές βραδιές με φίλους.

4 copy

H συλλεκτική φιάλη Johnnie Walker Blue Label Tom Dixon είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες κάβες στην τιμή των 198€, ενώ μπορείτε να προμηθευτείτε το ξεχωριστό Johnnie Walker Gold Label Reserve και τις περίτεχνες συσκευασίες Johnnie Walker Black Label και Red Label by Tristan Eaton από όλα τα supermarket στην τιμή των 39€, 30€ και 18€ αντίστοιχα.

Ειδικά για το Johnnie Walker Black Label, και σε επιλεγμένα καταστήματα, θα διατίθενται πρωτότυπες αυτοκόλλητες ετικέτες στις οποίες θα μπορεί ο καθένας μετά την αγορά της φιάλης να αποτυπώνει προσωποποιημένα εορταστικά μηνύματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις στα σπιτικά καλέσματα των γιορτών.

5 copy

Απολαύστε τις πιο ατμοσφαιρικές στιγμές του έτους χαρίζοντας στους αγαπημένους σας ένα δώρο που θα ενθουσιάσει και ζήστε μαζί τους μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης! Εξάλλου τα πιο όμορφα δώρα είναι αυτά που μοιραζόμαστε..

Ανακαλύψτε τον κόσμο των εξαιρετικών σκωτσέζικων ουίσκι του οίκου Johnnie Walker και τα επιλεγμένα σημεία πώλησης στο https://www.johnniewalker.com.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ