ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η επιτομή της τεχνολογίας στο ΥΓΕΙΑ

Η επιτομή της τεχνολογίας στο ΥΓΕΙΑ

Η υιοθέτηση και η χρήση των πλέον εξελιγμένων τεχνολογικών μέσων είναι ο κανόνας τον οποίον το Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ ακολουθεί στα 40 χρόνια λειτουργίας του, με στόχο οι μοναδικές αυτές δυνατότητες της τεχνολογίας να προσφέρουν τα μεγαλύτερα οφέλη στους ασθενείς.

Έχοντας ως σταθερή προτεραιότητα τη διασφάλιση του υψηλότατου επιπέδου υπηρεσιών υγείας το ΥΓΕΙΑ πρωτοπορεί και ενισχύει συνεχώς και αδιαλείπτως τις υπηρεσίες του, τόσο σε επίπεδο υποδομής όσο και οργάνωσης, αλλά εναρμονίζεται συνεχώς με την τεχνολογική εξέλιξη στον τομέα της ιατρικής επιστήμης, που το καθιστά κέντρο αναφοράς σε Ελλάδα και Ευρώπη, διατηρώντας έτσι την υψηλή θέση που κατέχει σε αναγνωρισιμότα διεθνώς.

Υβριδικό χειρουργείο τελευταίας γενιάς

Το πρώτο στην Ελλάδα

Καλύπτει επιφάνεια 87 τ.μ. και διαθέτει τον πλέον σύγχρονο απεικονιστικό και μηχανολογικό εξοπλισμό για τη διενέργεια πολύπλοκων χειρουργικών επεμβάσεων σε συνθήκες ύψιστης ασφάλειας, ταχύτητας και αξιοπιστίας. Διενεργούνται ανοικτές και διαδερμικές επεμβάσεις πολλαπλών ειδικοτήτων.

Γραμμικοί επιταχυντές τελευταίας γενιάς

Μοναδικοί στην Ελλάδα

Οι δυο ρομποτικοί γραμμικοί επιταχυντές VERSA HDTM και AXESSETM αποτελούν τα δυο πιο σύγχρονα και υψηλής εξέλιξης συστήματα στερεοτακτικής ακτινοχειρουργικής σώματος και κεφαλής στο κόσμο, για την ασφαλή ακτινοβολία όγκων με ακρίβεια χιλιοστού.

Ακτινοχειρουργική εγκεφάλου με το Gamma knife

Μοναδικό στην Ελλάδα

Μη επεμβατική και ανώδυνη χειρουργική μέθοδος «χωρίς νυστέρι» με το υπερσύγχρονο μηχάνημα Gamma Knife Perfexion που καταστρέφει στόχους με πολύ μεγάλη ακρίβεια. Σχεδιασμένο για θεραπείες όγκων στη βάση του κρανίου, της κεφαλής και του τραχήλου.

Τομογραφία Εκπομπής Ποζιτρονίων – PET/CT

Απεικόνιση των βιολογικών διαδικασιών σε μοριακό επίπεδο και λεπτομερή ανατομία του σώματος με μη επεμβατική διαδικασία με αποτέλεσμα πιο έγκαιρη και αποτελεσματική θεραπευτική αντιμετώπιση.

Απεικονιστικά Τμήματα ΥΓΕΙΑ – ΜΗΤΕΡΑ

Ένα σύγχρονο συγκρότημα μεγάλης έκτασης και δυναμικότητας με 4 πολυτομικούς αξονικούς τομογράφους (4-16-64-128 τομών/sec), 4 μαγνητικούς τομογράφους (3 και 1,5 tesla), έναν ανοικτό μαγνητικό τομογράφο (1 tesla), συστήματα αγγειογραφίας, ψηφιακούς μαστογράφους, μηχανήματα υπερήχων και κλασικής ακτινογραφίας, C-arm ακτινοσκοπικά και φορητά ακτινολογικά μηχανήματα δύο γ-camera.

Νέα δεδομένα στην Κλινική Μικροβιολογία με το VITEK MS MALDI TOF

Μοναδικό στην Ελλάδα

Ταχεία ταυτοποίηση μικροοργανισμών από κλινικά δείγματα, παρέχοντας έγκαιρη πληροφόρηση για καλύτερη επιλογή αντιβιοτικής θεραπείας αλλά και κατάλληλων ενεργειών στο πλαίσιο διαχείρισης επιδημιών και περιορισμού μετάδοσης των λοιμώξεων.

Ρομποτικό σύστημα Da Vinci Xi

Αποτελεί το πιο εξελιγμένο τεχνολογικό επίτευγμα στον τομέα της ρομποτικής ιατρικής τεχνολογίας. Χρησιμοποιεί τρισδιάσταση απεικόνιση υψηλής ανάλυσης προκειμένου ο χειρουργός να πραγματοποιεί επεμβάσεις με μεγάλη ακρίβεια, ευελιξία και αποτελεσματικότητα.

Λιθοτρίπτης DLS II

Κατακερματισμός νεφρικών λίθων, γρήγορα, ανώδυνα και αποτελεσματικά. Ο Λιθοτρίπτης μπορεί να τελέσει ταυτόχρονα ενδοσκοπικές και απεικονιστικές επεμβάσεις. Επιτυγχάνει ακριβή εντόπιση του λίθου & δεν δημιουργεί προβλήματα στον νεφρό και τους γύρω ιστούς.

ΥΓΕΙΑ Υβριδικό Τεχνολογία

Το ΥΓΕΙΑ είναι το πρώτο μεγάλο Ιδιωτικό Νοσηλευτικό Ίδρυμα που λειτούργησε στην Ελλάδα. Στα 40 και πλέον χρόνια λειτουργίας του συνεχίζει να πρωτοπορεί, έχοντας ως βασικό του στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και την ανάπτυξη δικτύου ολοκληρωμένων υπηρεσιών Υγείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι το Πρώτο και Μοναδικό νοσοκομείο στην Ελλάδα που έχει διαπιστευθεί σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο Ποιότητας JCI (Joint Commission International), την κορυφαία διαπίστευση στον κόσμο για την Ποιότητα και την Ασφάλεια Υπηρεσιών Υγείας.

Πηγή: www.hygeia.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ