ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Message on a bottle! Ένα μοναδικό δώρο με προσωποποιημένο εορταστικό μήνυμα!

Message on a bottle! Ένα μοναδικό δώρο με προσωποποιημένο εορταστικό μήνυμα!

Μόλις λίγες ημέρες έμειναν προτού κάνουμε τη λίστα με όσα θα δωρίσουμε φέτος. Έφτασε εκείνη η εποχή του χρόνου που θέλουμε να στείλουμε προσωποποιημένα μηνύματα στους ανθρώπους που αγαπάμε ή εκτιμούμε. Τα Χριστούγεννα και η περίοδος των γιορτών ενδείκνυνται για να αποδείξουμε πως ένα δώρο δεν θέλει πολλή σκέψη. Ζητούμενο είναι τα δώρα με νόημα και ουσία, που αντιπροσωπεύουν τον παραλήπτη.

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να απολαύσετε τις πιο ατμοσφαιρικές στιγμές του έτους, χαρίζοντας στους αγαπημένους σας ένα δώρο που θα τους ενθουσιάσει, ενώ θα ζήσετε μαζί τους μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης. Εξάλλου, τα πιο όμορφα δώρα είναι αυτά που μοιραζόμαστε.

Παραθέτουμε μερικές συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ενθουσιάσετε τους παραλήπτες των δώρων σας αυτές τις γιορτές:

  1. Σκεφτείτε τι δεν θα αγόραζε κάποιος μόνος του για τον εαυτό του. Συχνά, πέρα από τα χρηστικά δώρα, υπάρχουν και αυτά που θεωρούνται «μικρές πολυτέλειες». Τολμήστε να δωρίσετε κάτι που ο παραλήπτης θα «εισπράξει» ως μικρή και προσιτή πολυτέλεια.

  2. Ανακαλύψτε εναλλακτικές και ευφάνταστες λύσεις που θα φανερώνουν πως η χειρονομία σας είναι μοναδική, με γνώμονα το ενδιαφέρον για τον παραλήπτη. Ένα μοναδικό δώρο με κάποιο προσωποποιημένο μήνυμα θα πείσει τον παραλήπτη για τις προθέσεις σας.

  3. Δώστε σημασία στο περιτύλιγμα. Σύμφωνα με ψυχολόγους, ο τρόπος με τον οποίο προσφέρουμε το δώρο μας δεν αντικατοπτρίζει μόνο την αισθητική μας, αλλά και το ενδιαφέρον, τον σεβασμό μας και τη σχέση μας με τον άλλο.

  4. Επιλέξτε ένα δώρο που θα αποτυπώνει τα συναισθήματά σας στον αποδέκτη του. Ένα μήνυμα με όλα όσα εύχεστε να του φέρει ο νέος χρόνος.

Το ιδανικό δώρο, που συνδυάζει όλα τα παραπάνω, σίγουρα το έχουμε σκεφτεί και το έχουμε δωρίσει και στο παρελθόν. Αυτή τη φορά όμως, φέρνει κάτι ακόμα. Message on a bottle! Ένα δώρο και ένα μήνυμα για εκείνους που... περπατάνε μαζί σου. Δίπλα σου. Στο πλάι σου.

Ναι, ο λόγος για το Johnnie Walker Black Label. Φέτος τα Χριστούγεννα φέρνει πρωτότυπα μηνύματα και κάνει τους παραλήπτες να αισθάνονται μοναδικοί. Συγκεκριμένα, σε επιλεγμένα καταστήματα, θα διατίθενται πρωτότυπες αυτοκόλλητες ετικέτες στις οποίες θα μπορεί ο καθένας μετά την αγορά της φιάλης να αποτυπώνει προσωποποιημένα εορταστικά μηνύματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις στα σπιτικά καλέσματα των γιορτών!

Πόσες φορές δεν ευχηθήκατε να παραλάβετε ένα μήνυμα μέσα σε ένα μπουκάλι; Τώρα έχετε την ευκαιρία να το δωρίσετε και εν μέρει η επιθυμία σας να πραγματοποιηθεί.

Για την ιστορία…

Μην ξεχνάτε πως τα μηνύματα στα μπουκάλια, έχουν τη δική τους γοητεία… Για την ιστορία, οι περισσότερες σοβαρές έρευνες, τοποθετούν την πρώτη ρίψη μπουκαλιού στην ελληνική αρχαιότητα. Σύμφωνα με αυτές λοιπόν, ο φιλόσοφος Θεόφραστος, μαθητής του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη, ερευνητής και ένας από τους πατέρες της Βοτανολογίας, ήταν ο πρώτος που τοποθέτησε μηνύματα σε μπουκάλια και τα πέταξε στη θάλασσα γύρω στο 310 π.Χ. για επιστημονικούς λόγους. Συγκεκριμένα, για να αποδείξει τη σχέση της Μεσογείου με τον Ατλαντικό Ωκεανό. Αλήθεια ή μύθος, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Είναι όμως μια ιστορία που αξίζει να μοιραστούμε με εκείνον που θα του δωρίσουμε το μπουκάλι με τις ευχές μας για ένα καλότυχο 2018…

Untitled