ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα δώρα που αποδεικνύουν ότι η χαρά του να δίνεις είναι μεγαλύτερη από τη χαρά του να παίρνεις

Τα δώρα που αποδεικνύουν ότι η χαρά του να δίνεις είναι μεγαλύτερη από τη χαρά του να παίρνεις

Η αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές έχει ήδη ξεκινήσει. Τα στολίδια βρήκαν τη θέση τους, τα λαμπάκια άναψαν και το μόνο που λείπει από το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι τα δώρα που θα τοποθετηθούν στη βάση του.

Μερικοί άνθρωποι δεν βρίσκουν μεγαλύτερη απόλαυση αυτή την περίοδο, από το να βρεθούν στην ευχάριστη θέση να αγοράσουν δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Σύμφωνα, μάλιστα, με αρκετούς ψυχολόγους, πολλές φορές, αυτός που επωφελείται από την προσφορά ενός δώρου είναι αυτός που το δίνει και όχι τόσο αυτός που το λαμβάνει. Η προσφορά του δώρου όταν εμπεριέχει συναισθήματα, ενδυναμώνει τους δεσμούς, δίνει χαρά και στις δυο πλευρές.

Έτσι, πρέπει να προσδιορίσουμε το λόγο που επιλέγουμε να κάνουμε κάποιο δώρο. Αν η κίνηση αυτή σχετίζεται με το να ικανοποιήσουμε μια τυπική κοινωνική υποχρέωση, τότε πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τις ανάγκες τις δικές μας αλλά και του περιβάλλοντός μας. Αν ανήκουμε στην κατηγορία των ανθρώπων που αγοράζουν δώρα για να δούνε τον αποδέκτη τους να φωτίζεται και να γεμίζει χαρά, τότε σίγουρα η ικανοποίηση που βιώνουμε εκείνη τη στιγμή είναι αντάξια του κόπου μας.

Ο Tom Dixon σε ένα μπουκάλι

Αν βρίσκεστε στην αναζήτηση του πιο ιδιαίτερου δώρου, για κάποιο μέλος της οικογένειάς σας ή ενός αξιόλογου συνεργάτη σας, τότε υπάρχει ένα δώρο που θα σας κάνει να αισθανθείτε πως ο παραλήπτης… λαμβάνει το μήνυμα, της εκτίμησης που τρέφετε για το πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα, ο καταξιωμένος Βρετανός σχεδιαστής Tom Dixon φέρνει αυτά τα Χριστούγεννα το δώρο που θα ενθουσιάσει κάθε παραλήπτη. Πρώτα, όμως, θα ενθουσιάσει εκείνους που θα επιλέξουν να το χαρίσουν. Ο λόγος για την ειδικά σχεδιασμένη έκδοση, Johnnie Walker Blue Label Tom Dixon Limited Edition.

Το εκλεκτό Johnnie Walker Blue Label, το απαράμιλλο αριστούργημα της τέχνης της παλαίωσης που δημιουργείται από τα πιο σπάνια και εξαιρετικά ουίσκι της Σκωτίας, αποκτά φέτος εντυπωσιακή εμφάνιση διά χειρός Tom Dixon και έρχεται να «στολίσει» γιορτινά κάθε σπίτι που αγαπά τις premium γεύσεις.

johnie

Ο περιπατητής – σύμβολο του Johnnie Walker βρίσκεται στο επίκεντρο και η συλλεκτική φιάλη αναδεικνύει μοναδικά το χαρακτήρα του Johnnie Walker Blue Label που αποτελεί σημείο αναφοράς για την αριστεία του blending. Ένα ζευγάρι κρυστάλλινα ποτήρια, ένα τζάκι να καίει και το εκλεκτό Johnnie Walker Blue Label διά χειρός Tom Dixon θα κάνουν τα Χριστούγεννα ακόμη πιο μαγικά!

Οι χάλκινες προεκτάσεις θα σας μεταφέρουν νοερά στους χάλκινους αποστακτήρες των θρυλικών αποστακτηρίων της Σκωτίας, ενώ το καθιστούν ένα εκλεπτυσμένο δώρο για τους απαιτητικούς λάτρεις των εκλεκτών αποσταγμάτων. Χωρίς αμφιβολία, είναι το κατάλληλο δώρο για όλους όσοι θέλουν να συνοδεύσουν άριστα την πιο ατμοσφαιρική εποχή του χρόνου που είναι συνυφασμένη με στιγμές πολυτέλειας…

Εξάλλου, η έννοια του να προσφέρεις είναι ανεξάντλητη. Ειδικά τις γιορτινές ημέρες. Σε εκείνους, λοιπόν, που επιλέγετε να κάνετε ένα δώρο με ουσία, που υπερέχει αισθητικής και θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη τους ως ένα δώρο προσιτής πολυτέλειας, για μέγιστη απόλαυση, προσπαθήστε να απέχετε από την αγορά πρακτικών δώρων.

Μην ξεχνάτε άλλωστε πως, σύμφωνα με έρευνες, όσοι καταφεύγουν σε πρακτικά δώρα, συνήθως είναι αυτοί που κρατούν αποστάσεις στις διαπροσωπικές τους σχέσεις, θεωρούν την όλη διαδικασία ως «αναγκαίο κακό» ή επιθυμούν να περάσουν κάποιο μήνυμα.

Για αυτό φορέστε τα γιορτινά σας ρούχα (εκείνα που σας κάνουν να αισθάνεστε ακόμη και κάτω από το γκι ο εαυτός σας) και αν γνωρίζετε κάποιον που αγαπά την street art, τότε και πάλι η Τέχνη έρχεται να συναντήσει την αριστεία του blending. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να δωρίσετε ένα μπουκάλι που ούτε λίγο ούτε πολύ αγγίζει την τελειότητα (από όλες τις πλευρές).

Graffiti street art από τον Tristan Eaton

Ο λόγος για τη συλλεκτική σειρά συσκευασιών Johnnie Walker Artist Series by Tristan Eaton, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον διακεκριμένο graffiti artist Tristan Eaton. Οι αισθητικές πινελιές που πλαισιώνουν τις εορταστικές συσκευασίες των Johnnie Walker Black Label & Johnnie Walker Red Label υποδηλώνουν τη σπάνια δημιουργικότητα του διακεκριμένου καλλιτέχνη και αντλούν έμπνευση και αναφορές από τη δημιουργία του σύμπαντος, τη θεωρία Big Bang και τους ευφάνταστους ουράνιους σχηματισμούς!

jjj

Η ταχύτητα με την οποία το urban style μπήκε στη ζωή μας και ο «χιπστερισμός» έγινε must, έρχονται να συναντήσουν το σπάνιο ταλέντο του Tristan ο οποίος ενσαρκώνει άψυχα αντικείμενα και αποτυπώνει σε ολοζώντανες και περιγραφικές εικόνες πράγματα που ακούει, γεύεται και παρατηρεί. Έτσι καθίσταται το Johnnie Walker Artist Series by Tristan Eaton ένα πολυτελές και σπάνιο δώρο για τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του ουίσκι αλλά και τους πιο ένθερμους οπαδούς της σύγχρονης τέχνης.

Λίγο η γιορτινή διάθεση, λίγο η μουσική, λίγο τα στολισμένα σπίτια, όλα συντελούν στο να αποδεικνύουν πως η χαρά του να δίνεις δώρα είναι μεγαλύτερη από τη χαρά του να παίρνεις. Και, μην ξεχνάτε, πως η ανταλλαγή δώρων είναι μεγάλης σημασίας για την έκβαση μιας σχέσης, νέας ή παλιάς, ερωτικής, φιλικής ή τυπικής. Κι ένα δώρο μεταφέρει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα, σε εκείνους που έχουν επιλέξει να περπατάνε δίπλα σου…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ