ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Zeus International: νέα ξενοδοχειακά projects στην Αττική σε συνεργασία με την Wyndham

Zeus International: νέα ξενοδοχειακά projects στην Αττική σε συνεργασία με την Wyndham
EPA PHOTO/EPA/Aristide Economopoulos/The Star-Ledger/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τη συνεργασία που ξεκίνησαν με τη δημιουργία του πρώτου ξενοδοχείου της γνωστής αλυσίδας Wyndham στην Ελλάδα συνεχίζουν η Zeus International με τον αμερικανικό ξενοδοχειακό όμιλο. Η πετυχημένη πορεία του Wyndham Grand Athens είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν και άλλες αντίστοιχες κινήσεις από τη Zeus International, η οποία μετρά ήδη 6 ξενοδοχειακές αναπτύξεις εντός του 2017, ενώ έχει δρομολογηθεί η επέκταση με 3 νέα έργα έως την άνοιξη 2018, όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια σχετικής παρουσίασης.

Σε συνέχεια του Wyndham Loutraki Poseidon Resort και του Ramada Loutraki Poseidon Resort, που ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τον Μάιο 2017, τη σκυτάλη θα πάρουν το πρώτο τρίμηνο του 2018, τα Dolce Attica Riviera, Ramada Attica Riviera και Wyndham Grand Residences.

Το Dolce Attica Riviera – 1ο franchise με το brand Dolce παγκοσμίως - θα λειτουργήσει με 346 δωμάτια, στη Βραυρώνα και θα δώσει έμφαση και στο συνεδριακό κομμάτι. Αντίστοιχα, το Ramada Attica Riviera θα λειτουργήσει με 129 δωμάτια, στο Μάτι. Τέλος, προγραμματίζεται η λειτουργία του Wyndham Grand Residences & Suites στο κέντρο της Αθήνας, στο Μεταξουργείο, με 94 πολυτελείς σουίτες.

Παράλληλα, η Zeus International, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της διαχείρισης ξενοδοχειακών projects στα Βαλκάνια, μετά τη λειτουργία του Lazart Hotel στη Θεσσαλονίκη, ετοιμάζεται να ξεκινήσει άμεσα και τη λειτουργία του Κ29, ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Αγίου Κωνσταντίνου 29 στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο απευθύνεται τόσο σε επισκέπτες όσο και σε στελέχη επιχειρήσεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ