ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το κυριακάτικο brunch που αναβαθμίζει την έννοια του late breakfast στο POLITIA TENNIS CLUB

Το κυριακάτικο brunch που αναβαθμίζει την έννοια του late breakfast στο POLITIA TENNIS CLUB

Τα τελευταία χρόνια, η συνήθεια -αλλά και από μόνη της η λέξη- «brunch» έχει καταφέρει να αναβαθμίσει τα Σαββατοκύριακά μας στην πόλη. Το late breakfast είναι λόγος για να βάλεις το «μισητό» ξυπνητήρι τις ημέρες που δεν εργάζεσαι, αλλά και για να δεις τους φίλους που δεν καταφέρνεις ποτέ να μιλήσεις το Σάββατο στα bars. Κοινώς, το κυριακάτικο brunch είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία, χωρίς καν να το καταλάβουμε.

Στη αναζήτηση αυτή του καλύτερου brunch της Αθήνας, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ο δρόμος μας σταμάτησε λίγο πιο βόρεια από ό,τι περιμέναμε και συγκεκριμένα, στο Coffee House του Politia Tennis Club. Από την «πηγή» του αθλητισμού στα βόρεια προάστια, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα δυνατό πρωινό. Με θέα όλη την Αθήνα, στο πιο μαγευτικό σημείο του Politia Tennis Club, το Coffee House σου δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να απολαύσεις ποιοτικές γεύσεις και αρωματικό καφέ, σε συνδυασμό με τη ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα του χώρου, αλλά και των ανθρώπων του. Μια εμπειρία που θα σε κάνει να θέλεις να είναι… κάθε μέρα Κυριακή.

2 copy

Η πρώτη μεγάλη ευκολία του Politia Tennis Club, είναι το parking. Η δεύτερη, το ανθρώπινο δυναμικό. Άνθρωποι ευγενικοί, χαμογελαστοί και έτοιμοι να σε υποδεχτούν και να σε κάνουν να νιώσεις πραγματικά σαν στο σπίτι σου. Πράγμα που μας φέρνει στο συμπέρασμα ότι μπορείς να πάρεις μαζί τα παιδιά σου. Σε μια δύσκολη μέρα για τις οικογένειες, όπως είναι η Κυριακή, είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις πως υπάρχει ένας χώρος family friendly με παιδότοπο, αλλά και ένα ειδικά διαμορφωμένο Kids’ Brunch Menu.

3 copy

Όμως εμείς, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις και παιδιά, πήραμε την παρέα μας που είχαμε καιρό να δούμε και αποφασίσαμε να περάσουμε το πρωινό μας πίνοντας καφέ και απολαμβάνοντας το κυριακάτικο brunch στο Politia Tennis Club, με θέα την πόλη.

Ο κατάλογος του Coffee House φροντίζει να καλύπτει όλα τα γούστα και τις ορέξεις των επισκεπτών του, αφού τους δίνει την επιλογή να διαλέξουν ανάμεσα σε πέντε επιλογές πιάτων με αβγά, τρία είδη ομελέτας αλλά και τρία είδη γλυκών pancakes. Όλα τα παραπάνω φυσικά, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές που κρατούν τη σχέση τιμής και ποιότητας σε απόλυτη ισορροπία.

4 copy

Πρώτο πιάτο δικής μας επιλογής, ήταν τα κλασικά καναδέζικα αβγά Benedict με δύο αβγά ποσέ σε αφράτο ψωμάκι brioche, προσούτο cotto και μια μοναδική εκτέλεση στη σάλτσα Hollandaise τους, καθώς νιώθεις στη γευστική σου παλέτα τόσο το λεμόνι όσο και το βούτυρο. Εάν τώρα, δεν προτιμάς τα πιάτα με το προσούτο, υπάρχει και η «αριστοκρατική» τους μορφή (Royal Benedict) με σολομό.

5 copy copy

Στη συνέχεια, δοκιμάσαμε τα αβγά PTC τα οποία φέρουν και το όνομά τους από το Politia Tennis Club. Δύο αβγά ποσέ σε χωριάτικο ψωμί με τραγανό μπέικον, τοματίνια και ελαφριά κρέμα φέτας που δεν ξεπερνά τα όρια του αλμυρού πιάτου. Όπως ακριβώς, και η ομελέτα με το προσούτο di parma, τη μοτσαρέλα και τα τοματίνια.

6 copy

Μετά λοιπόν, από τέσσερα αλμυρά πιάτα με βάση το αβγό, αποφασίσαμε να πάρουμε άλλη κατεύθυνση και να «γλυκαθούμε» με κάποια από τις τρεις εξαιρετικές επιλογές pancakes. Καταλήγοντας στη σοκολάτα με τριμμένο μπισκότο, μπανάνα και πορτοκάλι, δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από ένα… φανταστικό πιάτο. Όπως και ήταν, καθώς ήταν το «κερασάκι στην τούρτα» για το τέλειο ξεκίνημα της Κυριακής μας.

7 copy copy

Η εμπειρία όμως, του Coffee House στο Politia Tennis Club δεν σταμάτα εκεί, αφού είναι ένας χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει παραπάνω από 40 άτομα και να διοργανώσει για εσάς και τους αγαπημένους σας το τέλειο Brunch ή Cocktail Party, After Office Aperitivo, και πρωινές ή επαγγελματικές συναντήσεις. Και το καλύτερο είναι πως, για να απολαύσεις όλα αυτά που σου προσφέρει το Coffee House του Politia Tennis Club δεν χρειάζεται καν να είσαι μέλος των αθλητικών του εγκαταστάσεων του χώρου!

8

Politia Tennis Club, Αριστοτέλους 18, Πολιτεία Κηφισιά (Τηλ. 210 6200003) // Instagram & Facebook

9
10
11
12
13